Sanjali ste bivšeg partnera? Evo šta to može da znači
Foto: Shutterstock

Sanjanje bivšeg može imati nekoliko značenja, može biti povezano sa nostalgijom za domom, procesom tugovanja, sukobom, pa čak i sa nesigurnošću. Da bismo analizirali svoj san, moraćemo posmatrati šta se u njemu dešavalo.

Sanjate intimne trenutke sa bivšim

Ako je ono što ste sanjali povezano sa intimnim kontaktom, to može značiti da vam nedostaje bliskost s tom osobom i da deo vas želi da ispuni tu želju. Normalno je doživljavati romantične snove.

Šta znači sanjati da je vaš bivši s nekim drugim

S druge strane, ako je u snu vaš bivši partner sa drugom osobom, to može imati nešto složenije značenje: uprkos činjenici da ta osoba više nije s vama, i dalje osećate povezanost sa njom.

Šta znači sanjati da vam se vratio bivši?

Sanjanje da vam se bivši vraća je jedan od najčešćih snova. Ove vrste snova mogu značiti mnogo stvari. Obično je znak skrivene želje da ponovo budete sa njim. Budući da se to ne događa u stvarnom svetu, vaš um stvara scenarije za ono što priželjkuje.

U svakom slučaju, moramo obratiti pažnju na svoje emocije. Prema teoriji psihoanalize i značenju snova prema Frojdu, naši snovi imaju za cilj ispunjavanje i zadovoljavanje potreba koje nisu ispunjene tokom dana.

Stoga, ako se naš bivši pojavljuje periodično dok sanjamo, možda ćemo morati da razgovaramo s njim ili njom kako bismo zatvorili ranu koju naš um drži otvorenom. Važno je proći pravilan proces tugovanja i prevladati raskid na zdrav način, u suprotnom, možda ćete i dalje sanjati bivše.

Komentari (0)

Loading