Viša funkcionerka je pravo iz vlade završila na ulici, ovo je njen današnji posao sa kojim se ona ponosi
Foto: Twitter/printscreen

Foto: Twitter/printscreen

 

Bivša fukcionerka grada Geteburga An- Sofi Hermenson posle politike ima novi, veoma zanimljivi posao. Ovako nešto ne bi ste očekivali od bivših gradonačelnika, ali ona ovaj posao radi veoma dobro.

Otkriva da je mnogo boljen plaćen i da uživa dok ga radi.

Pre nego što je postala gradonačelnica2016. godine, bila je savetnica ministra.

Trenutno je zapošljena u komunalnom preduzeću koje je u javnom vlasništvu. Otkrila je lokalnim novinama da je donela dobru odluku da promeni posao i da se zaposli kao vozač kamiona i da joj je to dovoljno da plati troškove koje ima i da lepo živi od toga, kao i da je ne boli glava kada ode kući.

Tvrdi da joj je bilo ponuđeno radno mesto u poslovima za odnose sa javnošću. Ponudu je odbila i odlučila se da postane vozača. Prema rečima Hermanson, dok je bila devojka otac joj je savetovao da položi za vozača i to je učinila.

Sada u narandžastoj boji vozi kamion i sakuplja smeće po gradu kojim je ranije upravljala.

Izjavila je da je posao fizički težak, ali da ima svojih prednosti. Kao prednosti je navela radno vreme i vikende u kojima nema kriznih sastanaka i neprestanih telefonskih poziva.

 

 


Smatra da poslovi za odnose sa javnošću i drugi slični poslovi nisu za nju. Međutim, njena odluka da postane vozača kamiona nije baš slučajna. Ova 57-godišnjakinja je sa 19 godina počela da raditi u Volvu. Radila je na transportu delova.

 

 

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading