Akcija Vulkan izdavaštva koja se ne propušta! Popularna psihologija: 3 za 2
Foto: Promo/Promo

Vulkan izdavaštvo odlučilo je da obraduje svoje čitaoce fenomenalnom akcijom u trajanju od čak 14 dana! Od 17. do 30. marta kupovinom dva naslova sa liste odabranih knjiga iz oblasti popularne psihologije, treći najjeftiniji dobijate za 1 dinar. Dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije tokom trajanja akcije.

Izdvojili smo naslove iz oblasti popularne psihologije koje toplo preporučujemo:

Knjiga koja je dovoljno snažna da može da promeni društvo (ili da ga, makar, učini manje iritantnim) – 488 pravila za život predstavlja pokušaj komičarke Kiti Flanagan da svet učini boljim mestom za život. Budući da donose protivotrov za svaku dosadnu sitnicu, ova pravila nisu napisana da bi se kršila. A autorka vam garantuje da ćete zahvaljujući njima biti bolje informisani, da ćete se bolje osećati i bolje izgledati; zapravo, bićete sveukupno bolji čovek.

Savladajte veštinu neophodnu za uspeh uz knjigu Samo treba pitati Vejna Bejkera, koji je svoja saznanja delio sa hiljadama direktora, menadžera i stručnjaka u kompanijama kao što su Gugl, Dženeral motors, Prudenšel i druge. U svojoj knjizi predočava jednostavne, ali moćne metode koje će vam pomoći da sročite zahtev, prepoznate pravu osobu ili grupu kojoj se treba obratiti i iskoristite resurse sve širih mreža ljudi.

Ukoliko ste roditelj i potrebna su vam jednostavna, konkretna i efikasna rešenja za napredak dece sa složenim razmišljanjem, knjiga Moje dete razmišlja previše podariće uputstva uz pomoć kojih možete da pratite svoje dete u njegovoj različitosti.

Zig Ziglar, jedan od najvećih motivatora našeg doba, u svom bestseleru Pogled sa vrha ukazuje kako je moguće dosegnuti ono što svaki čovek najviše želi od života – da bude srećan, zdrav i razumno prosperitetan. Okosnicu knjige predstavlja teza da zapravo postoji veoma malo beznadežnih situacija – postoje samo ljudi koji gube nadu suočeni sa takvim situacijama.

Nesanica, anksioznost i depresija samo su neke od posledica našeg preopterećenog mozga. Ali to ne znači da smo bespomoćni i da za to nema rešenja. Naučite da razumete svoj mozak uz knjigu Izlogujte svoj mozak švedskog psihijatara i pisca Andeša Hansena. Proniknite u tajne uma i saznajte kako vas preuzimanje kontrole nad vremenom provedenim ispred ekrana može učiniti srećnijim, zdravijim i produktivnijim.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading