TUGA, MOLITVA, SLOMLJENA SRCA Holivud se oprašta od Lize Meri Prisli, "Neka je sada u miru sa svojim sinom i ocem"
Foto: Profimedia/Profimedia

Nakon što je u četvrtak objavljeno da je Liza Meri Prisli preminula u 54. godini, Holivudske zvezde su se oglasile na društvenim mrežama da odaju počast jedinom detetu Elvisa Prislija.

Tom Henks i Rita Vilson izrazili su saučešće putem Instagrama, nazvavši njenu smrt "iznenadnom i šokantnom".

"Tom i ja smo proveli neko vreme sa porodicom tokom promotivne turneje filma "Elvis". Liza Meri je bila tako iskrena i direktna, ranjiva, dok je iščekivala film", napisali je Rita Vilson.

"Toliko je elokventno govorila  o ocu, koliko joj film znači, da je to u slavu njenog oca. Sa njom su bile njene prelepe ćerke Finli i Harper koje su nas sve nasmejale. Pokazala nam je svoj dom, Grejslend, i učinila je da se osećamo kao kod kuće. Bila je tako ljubazna prema nama, Ostinu, Bazu i gostima. Ako niste čuli njenu muziku, poslušajte. Imala je strastven glas, moć i nežnost, koji sam oduvek volela. Rajli, Harper, Finli, Deni i Prisila su u našim srcima i molitvama. Majka nikada ne bi trebalo da izgubi dete. Liza Meri je izgubila svog dragog sina Bendžamina, Prisila je izgubila jedinu ćerku. Previše je. Šaljemo ljubav porodici, molitve za mir i snagu."

Bili Korgan, frontmen sastava Smashing Pumpkins i dugogodišnji prijatelj, napisao je na Twitteru: "Postoji slomljeno srce, a zatim i tuga. Ovo bi bila tuga na više nivoa nego što mogu da zamislim. Molim vas da se molite za njenu porodicu i decu u ovom teškom trenutku. Zaista ne mogu da nađem reči kako bih izrazio koliko je ovo žalosno."

Glumica Lia Remini navela je da je "slomljenog srca" zbog smrti Lize Meri Prisli. "Liza nije imala lak život kako neki misle", napisala je. "Neka je sada u miru sa svojim sinom i ocem. U mojim molitvama su njena mama Prislia i njene tri ćerke, Rajli, Finli i Harper."

Dženifer Tili je izjavila da je juče bila u Grejslendu. "Vodič nam je pričao da bi ponekad večerala u trpezariji, a jednom je priredila zabavu za svoje prijatelje u avionu koji nosi njeno ime. Počivaj u miru prekrasna dušo."

Iz PETA-e su pohvalili aktivizam Lize Meri Prisli u izjavi za Variety: "Liza Meri Prisli nije bila samo talentovana pevačica i kompozitor, voljena supruga i majka, već i prijatelj životinja.

Saznavši da je Elvisov imitator dao ime šimpanzi po njoj i da je iskorišćava za zaradu, Liza Meri se udružila sa PETA-om kako bi životinju sklonili u utočište. I nije stala na tome: na početku pandemije, kada su skloništima očajnički trebale hraniteljske porodice, Liza Meri i njene ćerke bliznakinje dale su divan primer, otvarajući svoj dom i svoja srca za dva psa. Iako je pevačica "Lights Out" preminula, njena svetla vizija nastaviće da inspiriše sve nas u PETA-i."

Na društvenim mrežama povodom smrti Lize Meri Prisli oglasili su se i Bet Midler, pevač Bret Majkls, Oktavija Spenser, Šon Kesidi, Dajan Voren, Kori Feldman i mnogi drugi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading