Vulkan izdavaštvo na 57. Sajmu knjiga u Nišu
foto: vulkan

Posle dvogodišnje pauze, ljubitelji knjige ponovo će imati priliku da posete štand Vulkan izdavaštva i da se druže sa najčitanijim domaćim autorima u okviru 57. Niškog sajma knjiga, u hali „Čair“.

U četvrtak, 1. decembra, sa početkom u 13 sati svoju knjigu Roleri za mrave potpisivaće višestruko nagrađivana spisateljica za decu Ljiljana Krstić, u okviru 57. Sajma knjiga u Nišu na štandu Vulkan izdavaštva.

Vulkan izdavaštvo na 57. Sajmu knjiga u Nišu

foto: vulkan

 

Zbirka najlepših pesama i maštovitih priča za decu iz pera Ljiljane Krstić, objavljena u okviru Vulkančićeve edicije Za zlatnu medalju, podeljena je na tri celine, u kojima se autorka poigrava žanrovima – od poetske, rimovane proze, preko poezije, do bajke. Pesme i priče su povezane istovetnim motivima – prijateljstva, mašte i detinjstva.

Smeštena u savremeni kontekst, dela Ljiljane Krstić nose snažne poruke o dobroti, ostvarivanju snova i istinskim vrednostima, bilo da je reč o pesmama o životinjama ili modernim bajkama. U tom humanom dejstvu obilja poetskih slika je snaga ovih rukopisa.

Svoje druženje sa niškom čitalačkom publikom zakazao je i jedan od naših najčitanijih pisaca Miodrag Majić. Autor maestralnog trilera Deca zla i bestselera Ostrvo pelikana će u četvrtak, 1. decembra, od 19 sati na štandu Vulkan izdavaštva potpisivati svoj novi roman Rudnik.

Zakoračite u romaneskni svet u kojem ćete neprestano hodati po tankoj liniji između mogućeg i nemogućeg, jer u središtu novog Majićevog bestselera nalazi se junak koji će vas, od prve do poslednje stranice, zagledan u krhotine nekadašnjeg života, voditi kroz sopstvena sećanja, i sve što bude kazao biće dovedeno u pitanje. O rudniku će se ispredati raznolike priče, ali on će ostati pod velom tajne sve dok glavni junak ne odluči da krene u potragu za njim.

Poštovaoci Majićeve proze biće u prilici da porazgovaraju s autorom i o njegovim ranije objavljenim delima koja su izazvala pažnju javnosti u čitavom regionu. Majić je posle dva izuzetna romana, rasprodata u neverovatnih 70 000 primeraka, nastavio da osvaja domaću publiku svojim izvanrednim pripovedačkim talentom.

Pozivamo ljubitelje književnosti koji žele potpisan primerak knjiga Roleri za mrave i Rudnik da posete halu „Čair“ i štand Vulkan izdavaštva!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading