EGO JE ZA*EBANA STVAR Poznata voditeljka isprozivala Miloša Bikovića (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Uspeh filma "Montevideo" otvorio je vrata uspeha i van granica naše zemlje nekolicini aktera ovog ostvarenja, što je zasad najbolje iskoristio Miloš Biković.

Naime, u njegovoj biografiji ističe se saradnja sa oskarovcem Nikitom Mihalkovim i vodeća uloga u ostvarenju "Sluga", najgledanijem filmu u istoriji ruskog bioskopa (samo u jednom danu ga je pogledalo 750.000 ljudi).

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević uporedila je Milošev uspeh sa onim koji je postigao njegov kolega Petar Strugar. 

- U životu sa približnih početnih tačaka možeš da postaneš Biković, a možeš i Strugar. Kako je taj ego simpatično zajeb... stvar - poručila je putem društvenih mreža Nataša.

EGO JE ZA*EBANA STVAR Poznata voditeljka isprozivala Miloša Bikovića (FOTO)

U životu sa približnih početnih tačaka možeš da postaneš Biković, a možeš i Strugar. Kako je taj ego simpatično zajeb... stvar - poručila je putem društvenih mreža Nataša.

Kako Aksentijevićevoj dosad nisu bile svojstvene prozivke na račun kolega mnogi se pitaju da li je ovaj status nadahnut nekim privatnim konfliktom ili ne.

Podsetimo, Petar je nakon uloge fudbalera Blagoja Marjanovića Moše u spomenutom filmu, karijeru nastavio da gradi u Srbiji.

UTEHU NAŠLA U ĆERKAMA Svi je pamte kao Koku iz serije "Bolji život", a ovo je njena životna priča

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading