UTEHU NAŠLA U ĆERKAMA Svi je pamte kao Koku iz serije "Bolji život", a ovo je njena životna priča
Printscreen

Glumicu Jelicu Sretenović je milionski auditorijum zavoleo kao Koku u seriji “Bolji život”, a mnogi detalji iz njenog privatnog života su nepoznati javnosti.

Naime, njeno detinjstvo je bilo veoma teško, majku i nju otac je napustio kada je glumica imala svega nekoliko godina.

Sa 19. godina Jelica upoznaje jedanog od osnivača ,,Univerzitetskog kliničkog centra” Miloša Mišu Sretenovića, koji ju je osvajio na prvi pogled i za njega se udala jako brzo, nakon 12 meseci zabavljanja. Tokom treće godine studija na FDU je ostala u drugom stanju, ali nije prestajala da odlazi na predavanja sve do porođaja. Njena prva ćerka se zove Ana.

Jedanaest godina nakon rođenja ćerke Ane na svet je donela i ćerku Olju. Sve se činilo idealno, ali sa velikom tragedijom Jelica se susrela 1999. godine, kada je njen suprug iznenada preminuo zbog srčanih problema. Te godine im je bilo dve i po decenije braka. Jelica je sa 45 ostala udovica. Nakon toga se nije udavala, a život je posvetila ćerkama, unucima i karijeri.

Njena starija ćerka Ana živi u Švedskoj i ima sina Miloša, dok je mlađa Olja kod nje. Mnogo je vezana za svoje mezimice pa svaki slobodan trenutak provodi sa njima, često putuje i u Švedsku kako bi bila sa svojim unukom.

MALO GOLOTINJE Marina Visković objavila nikad vreliju fotografiju i napravila haos

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading