NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
VODITELJKA POTKAČILA MIROSLAVA ILIĆA: "Uradila bih mu DNK test, ima neku decu koja su njegova, a kaže da nisu!" 21:30 Vip 0
Iza osmeha Nataše Aksentijević krije se teška porodična priča: "Sinu su dali nasledstvo, nek' im on nosi prezime" 13:26
"SINU SU DALI NASLEDSTVO, PA NEKA IM ON NOSI PREZIME, JA NEĆU" Naša voditeljka burno reagovala na pitanje o roditeljima: "Treskanje vratima i lažni osmesi" 07:40 Vip 0
POZNATA VODITELJKA BILA LJUBAVNICA Otkriveno sve o njenoj vezi sa oženjenim, šokirala izjavom: "Voleli su svi da im budem ljubavnica" 06:30 Vip 1
KARLEUŠA SE POMIRILA SA LJUTOM SUPARNICOM Niko ne može da veruje ko stoji pored Jelene, javno su se prepucavale! 13:05 Vip 0
KARLEUŠA SE POMIRILA SA LJUTOM SUPARNICOM Niko ne može da veruje ko stoji pored Jelene, javno su se prepucavale! 10:30 Vip 0
POZNATA VODITELJKA BILA LJUBAVNICA Otkriveno sve o njenoj vezi sa oženjenim, šokirala izjavom: Voleli su svi da im budem ljubavnica! 07:00 Vip 0
OČIGLEDNO JE DA VIŠE LIČIŠ NA SVINJU! Karleuša žestoko izvređala poznatu voditeljku, nije birala reči! 12:40 Vip 0
NAŠA VODITELJKA POLUGOLA Objavila fotografiju u donjem vešu, mreže se usijale zbog jedne stvari! (FOTO) 08:10 Vip 1
ŽAO MI JE ŠTO NISAM BILA SUROGAT MAJKA! Naša voditeljka iznenadila izjavom: Da sam znala ranije... 08:45 Vip 0
VODITELJKA BRUTALNO UDARILA NA MAJKE Zbog njene izjave nastao haos, naišla na brojne osude nakon ovih reči! 13:25 Vip 0
VODITELJKA ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Sve se desilo u emisiji uživo: "Batina je iz raja izašla, treba... " 19:35 Vip 0
PUČE PRIJATELJSTVO ZBOG POSLA? Reditelj zamenio Natašu Aksentijević u hit predstavi, Peđi Damnjanović stiglo pojačanje iz ''Igre sudbine'', evo i zašto 19:10 Vip 0
"BILA SAM LJUBAVNICA" Voditeljka šokirala priznanjem: "Rekla sam mužu da sam se zaljubila u vozača na snimanju..." 14:48 Vip 0
KARLEUŠA SE POMIRILA SA LJUTOM SUPARNICOM Niko ne može da veruje ko stoji pored Jelene, javno su se prepucavale! 16:24 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
AMERIKANKA ZAPEVALA "VIDOVDAN" USRED CRKVE Cela sala u suzama, a kada čujete KO je ova žena – neće vam biti dobro! (VIDEO) 22:10 Razonoda 1
ZASLUŽILI STE USPEH Rođeni u ova 3 znaka u nedelju, 22. juna dobijaju obećane nagrade, život im je ponovo pun radosti 22:02