DŽABE SE OVE IZOPERISANE TRUDE, ŠTA ĆE DA RODE? Tanja Bošković progovorila o estetskoj hirurgiji
Alo

Tanja Bošković važila je za jednu od najlepših žena na prostoru bivše Jugoslavije, a tu titulu i danas održava i to samo negovanjem prirodnog izgleda, bez pomoći estetske hirurgije.

- Lepota jeste iznutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane, neće shvatiti o čemu im pričam. Džabe se trude. To je zaista smešno. Zamislite te devojke koje stavljaju implante u jagodice, grudi, ne znam gde sve više... Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživela. To mi je najlepše od svega. Znam i kad sam rđa bila i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga? - priča Tanja, pa nastavlja o tome šta joj je ćerka Lana nedavno rekla kada je reč o njenom izgledu.

DŽABE SE OVE IZOPERISANE TRUDE, ŠTA ĆE DA RODE? Tanja Bošković progovorila o estetskoj hirurgiji

Printscreen

 

- Kaže mi Lana: „Mama, našminkaj se bolje, vide ti se bore”, a ja: „Odakle ti ta ideja? Kad skinem naočare nemam nijednu boru”, na šta mi ona odgovora: „Da, ali tvoji partneri vide”. Zamislite, šta to mene briga. Oni imaju obavezu da me obožavaju u komadu - nasmejala se glumica, koja je svojevremeno važila i za fatalnu ženu, onu zbog koje su mnogi ostajali bez daha.

Preporučujemo:

"Jelena Đoković privatno uopšte nije ISTA": Saša Kovačević otkrio detalje susreta, tvrdi da JEDNU STVAR nije očekivao

-Niko se nikad nije pojavio ispred mene i rekao da je smrtno zaljubljen u mene. To su pravi muževi. Zamislite kada svojoj ženi jednog dana kad ona više nije u mladosti kažete: „Ja sam bio zaljubljen u Tanju Bošković, ali sam izabrao tebe”. Zamislite, kakva je to lepa legenda da se kaže svojoj ženi: „Ja te volim" - prokomentarisala je ona, koja iako je već 10 godina zvanično u penziji, samo proteklog decembra je odigrala 21 predstavu.

EVO KADA ĆE BITI SAHRANJEN BRANKO CVEJIĆ Određeno i mesto gde će legendarni glumac počivati

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading