Tanja Bošković
Foto: Alo/Alo

Danas je sahrana poznate glumice Jelene Čvorović na Novom groblju u Beogradu. Saučešća u kapeli prima njena neutešna ćerka Mina, a posle Nade Blam, Ivana Zarića, političara Rasima Ljajića, te spisateljice Mire Bobić na poslednji ispraćaj glumice stigla je i glumica Tanja Bošković.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, nema od tuge i u tišini Tanja je ušla u kapelu i izjavili neutešnoj ćerki Mini saučešće koja joj je pala u zagrljaj.

Podsetimo, Jelena je preminula u 75. godini, a od nje se ćerka oprostila neposredno posle smrti na društvenim mrežama.

- Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno - kako si ispala na Fejsbuku i da se slikaš i da budeš lepa. A najlepša si. Privilegija je što sam tvoja, a ti moja. Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni, i ako je nešto dobro kod mene danas to je zbog tebe, mama. Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te - rekla je Mina.

 

THE FUNERAL OF THE ACTRESS JELENE ČVOROVIĆ BEGINS The daughter is inconsolable, and this colleague appeared first
< meta itemprop="description" content="THE FUNERAL OF ACTRESS JELENE ČVOROVIĆ BEGINS, daughter of a neutešna, and this colleague appeared first" />< meta itemprop="contentUrl" content=" https://cdn.brid.tv/live/partners/19913/sd/ " />
Hey girls, these are all the clips in 1

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading