TANJA BOŠKOVIĆ POSTALA BAKA! Glumica odmah otputovala kako bi videla unuče
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Glumica Tanja Bošković dobila je unuče. 

Glumičin sin Đorđe Karaklajić, postao je tata i time je glumica dobila novu životu ulogu. Tanja je juče otputovala kako bi prvi put videla svoje unuče.

Đorđe već godinama živi i radi u Americi, sa svojom devojkom sada i ženom Katarinom.

Tanja je sina Đordja dobila u braku sa slavnim rediteljem Dejanom Karaklajicem, sa kojim ima ćerku Lanu.

Boškovićeva je jednom prilikom govorila o želji da postane baka, a sada joj se to i ispunilo:

- Uzdam se u Boga da će se to desiti. Biću posvećena baka, ali ako mi budu tražili da budem. Neću biti od onih baba koje se naturaju svojoj deci. I nisam im naporna s pitanjima kada će dobiti dete. Da biste bili u dobrim odnosima sa svojom decom i roditeljima, ne pitajte ih mnogo (smeh) - kazala je Tanja, dok je njen bivši suprug Dejan Karaklajić govorio o sinu Đorđu koji se u Americi dosta mučio kako bi uspeo tamo da zasnuje porodicu:

- Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu - rekao je tom prilikom Dejan, dok se njegov sin u međuvremenu i oženio pomenutom Katarinom.

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je izdržavao porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Sada žive na Floridi. Tražio je posao više od dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu - dodao je režiser.

- Snajka radi kao anesteziolog i stalno je u kovid bolnicama. Sin me zove svakog dana, a ja, kad sam bio u Americi, samo sam pisao pisma. Telefoniralo se samo kad neko umre - zaključio je otac Dejan.

Informer 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading