DETE JOJ POKVARILO PLAN Glumica rešila da operiše ovaj deo tela nakon porođaja, i neće se na tome zaustaviti, želi još jednu stvar 14:38
STUDENTKINJA OTIŠLA NA ESTETSKI ZAHVAT, PA UMALO IZGUBILA OČI! Fileri mogu dovesti do slepila - svaka intervencija je rizik kod sumnjivih stručnjaka! 06:00 Vesti 0
PLASTIČNE OPERACIJE KOJE ŠOKIRAJU Devojka u Turskoj drastično promenila izgled, mreže pucaju od reakcija! (FOTO) 09:45 Razonoda 0
Trebaće joj novi pasoš i vozačka: TOTALNA TRANSFORMACIJA, preko noči, Katarina umoran i ostareli izgled zamenila prelepim, mladelačkim 09:21
"MOŽETE MI SKRATITI VRAT?" Hirurg otkrio najbizarnije želje pacijenata i šta je sve morao da odbije 10:09 Razonoda 0
Otišla na zatezanje kože, a probudila se sa novim grudima i zadnjicom: "Tražili da još doplatim ili neće da me puste" 16:21
N.Denda ZA REMONT LICA DAJE 15.000 EVRA! Viki Miljković ide u Tursku kod plastičara, ovo su svi detalji 23:00 Vip 0
Informer/Alo/B.S. PEVAČICA SE KAJE ZBOG SVOJIH GREŠAKA IZ MLADOSTI Nikolija Jovanović iskreno o estetskim zahvatima koje je uradila na sebi 08:10 Vip 0
Alo/B.S. BEZ DLAKE NA JEZIKU GLUMICA OPLELA PO DEVOJKAMA KOJE MENJAJU SVOJ IZGLED Olga Odanović je mišljenja da je prirodna lepota najbolja, silikoni ništa ne pomažu 21:40 Vip 0
Alo/A.J. IDE POD NOŽ Goca Tržan planira da se podvrgne estetskoj hirurgiji, a ovo joj predstavlja najveći problem! 21:00 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. PEVAČ ISKRENO O KOLEGINICAMA KOJE SU SE PODVRGLE PLASTIČNOJ HIRURGIJI Ljuba Perućica izdvojio baš ovu ženu za koju smatra da je najlepša na estradi 09:40 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. OTVORENA I TRANSPARENTNA Goca Tržan je poznata po tome da nema dlake na jeziku, iznela je svoje mišljenje po pitanju estetske hirurgije i šta je radila na sebi 08:20 Vip 0
Alo/N.D. "IZOPERISAĆU SE KADA NAPUNIM 18 GODINA" Zorana Mićanović progovorila o estetskim zahvatima, pa šokirala javnost! 12:50 Vip 0
Srećna.Republika/Alo/B.S. FOTOGRAFIJA NATAŠE NINKOVOĆ IZAZVALA ERUPCIJU KOMENTARA Svi su primetili jedno, "Šta je to radila na licu?" (FOTO) 15:45 Vip 0
Blic/Alo/B.S. Katarina Radivojević ne krije ESTETSKE KOREKCIJE Priželjkuje još jednu intervenciju "SEBE BIH OCENILA SEDMICOM" 08:45 Vip 0
Alo/E.B. RAZOTKRIVENO PRAVO LICE VODITELJKE LEE KIŠ Svi u šoku, da li je moguće ovo?! (FOTO) 22:04 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0