Tanja Bošković
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Čuvena glumica Tatjana Tanja Bošković, pored mnogobrojnih nagrada koje su joj dodeljene za sva glumačka ostvarenja, pored višedecenijske ljubavi i pažnje koju zavređuje kod publike koja je obožava, divi domaće kinematografije dato je još jedno priznanje - priznanje počasne građanke Herceg Novog.

Tanja je odlučila da svoje slobodno vreme provede upravo na obali pomenutog grada, uživajući u suncu, pored vode, dok su meštani, mahom deca sa oduševljenjem pozdravljala glumicu. Takođe, u razgovoru sa novinarskom ekipom koja je imala želju da se sa glumicom priseti njenih uspomena, otkriveno je mnoštvo anegdota, a bilo je reči i o susretu sa "silnom zveri", što je privuklo pažnju svih prisutnih. Evo o čemu je reč. 

DECA SA OBALE SU VRIŠTALA! Glumica Tanja Bošković u jadranskom moru videla nešto neočekivano, pa osetila uzbuđenje!

Printscreen

 

- Ovaj deo primorja je divan, a treba da se očistimo od nekih stvari koje su nas davile prethodnih godina i na dobrom smo putu da sve ovo postane milina. Znate kako, ja baterije punim u samoći. Uživam kada je celo more "moje". U ranim jutarnjim časovima, nema nikoga, no međutim, sa prijateljicom sam plivala polovinom jula i odjednom ugledala pravo čudo koje mi se nikada nije desilo. Najpre jedan crni delfin, potom jedan sivi i za njima dva delfinčića... Ovde u moru, to je u meni izazvalo uzbuđenje, kako da vam kažem, to je silna životinja, silna zver... Međutim toliko sam miline osetila, deca su počela da vrište: "Delfini, delfini"... Vi prosto nekada ne morate ni da brinete o ovakvim stvarima, jer Gospod se pobrine za takve stvari, za lepotu, uzbzdljivost i razne stvari. Nije letovanje odlazak u kafanu, prejedanje, beskonačno ležanje i upropašćavanje svoje kože - rekla je Tanja i podelivši ovakvu anegdotu, poslala snažnu poruku o kojoj treba razmišljati.

Podsetimo, ćerka čuvene glumice Tanje Bošković i reditelja Dejana Karaklajića, Lana Karaklajić, ispričala je jednom prilikom kako je napustila studije sociologije, kako bi se ostvarila na "daskama koje život znače".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading