TO JE MOJA MAMA! Glumica Ljiljana Jakšić priznala sa kakvim se prozivkama susreće njena ćerka
Photomaster

Naša poznata glumica  Ljiljana Jakšićpoznatija javnosti kao Salveta otkrila kako njenu ćerku zadirkuju u školi zbog njenih godina

Pročitajte još: Porotnik OTVORIO dušu nakon suđenja Depa i Herd: "Kakva luda žena! Reći ću vam TAČNO u kom trenutku smo shvatili da LAŽE!"

TO JE MOJA MAMA! Glumica Ljiljana Jakšić priznala sa kakvim se prozivkama susreće njena ćerka

Printscreen

 

Glumicina ćerka Darija Jakšić svakodnevno se susreće s uvredama vršnjaka, a sve zbog glumičinih godina

Glumica je Dariju rodila u 52 godini, što znači da sada ima 60 taman koliko nečija baka, što njeni drugari u školi vide kao razlog za podsmeh.

Kako se njena mezimica sa tim nosi, koliko joj teško pada što joj majku nazivaju babom, glumica je nedavno rekla sledeće: 

– Darijin polazak u školu bio je najveća radost u porodici. Danima je bila zasuta poklonima, birala je šta će da obuče, šta da ponese u rancu... Meni je ostalo samo da se dobro organizujem kako ne bismo zakasnile na prvi čas. (smeh) Čim smo ušle u školsko dvorište krenule su suze radosnice. Srećom, nisam bila jedina uplakana mama. Moja je lična, a i najbolja odluka u životu da rodim i ne osvrćem se na zlonamerne priče. Uvek ima budala koje ogovaraju, ali o tome je bespredmetno i govoriti. Kada se dogode uvrede, moja Darija podigne glavu i s ponosom kaže: „To je moja mama!“ – ispričala je ona za medije, prenosi Story.

 

Salveta

Foto: Youtube/Printscreen

 

RAKIJA, PA IDEMO DALJE! Aco Pejović i Dragana Katić prisetili se ludih kafanskih noći 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading