Ljiljana Jakšić
Foto: Alo/Printscreen

Glumica Ljiljana Jakšić, proslavljena u ulozi čistačice Salvete, rodila je ćerku Dariju u 52. godini života.

O naslednici se sama brine, a svojevremeno je ispričala da su ona i njena ćerkica jedva sastavljale kraj sa krajem u periodu kada je vladao korona virus.

Ljiljana je tada istakla da je dobila pomoć od države, ali da je zbog otkazanih nastupa postala "socijalni slučaj". 

- Nisam upućivala apele, bilo je uplaćemo nekih 90 hiljada za prva tri meseca, a onda smo postali socijalni slučajevi, sticajem okolnosti. To ti je kad ti život da limun, a napraviš limunadu. Desilo mi se da je advokatska kancelarija napravila donaciju za igranje moje predstave o Skadarliji - ispričala je glumica tada. 

Podsetimo, Ljiljana Jakšić je nedavno otkrila da je sa vantelesnom oplodnjom počela u 48. godini.

- Ja prosto nisam mogla da pomirim u sebi to da nikada neću imati dete jer sam jako želela, jako sam volela. Majčinstvo je nešto što je meni vrhunska priča našeg života. Taj odnos sam imala i taj odnos nisam mogla da pomirim. Ja sam sa tim veštačkim oplodnjama počela već u... - rekla je Ljiljana, pa dodala:

- Već u 48. godini. Bilo je pet pokušaja, ja sam sve vreme radila. Nisam išla na trudničko bolovanje, nisam išla na porodiljsko bolovanje. Prestala sam da radim u osmom mesecu. Morala sam samo u nekom dobu da sašijem kostim, širu haljinu, da se to malo pokrije. Nikome nije palo na pamet da je glumica trudna, svi su jednostavno mislili, ugojila nam se glumica. Ja sam svoj posao radila i tada fantastično, još bolje nego inače. Bila sam najsrećnija u tom trenutku, radim posao koji najviše volim, ispod srca raste nešto što najviše želim u životu, zaista nestvarno dobar period, Bogu hvala. Mene je profesor Slobodan Radulović koji je radio veštačku oplodnju zamolio da odem u bolnicu jer ne mogu više da radim jer, to nije visoko, to je najviše rizična trudnoća, a ja kažem: "Ali ništa se ne dešava, mogu i da pevam i da se krećem, sve", "Ali ako počne da se dešava", bile su njegove reči: "Onda je već kasno, Ljiljana". Oni su mene poslali u Narodni front, ja sam tamo bila odbor za doček i ispraćaj koleginica porodilja. Sređivala sam stvari, one natkasnice kada dođu, posle porođaja im prenosila stvari tamo i gledala bebe koje dolaze na svet. Tako sam provela jedno dve nedelje, čak možda i tri, do porođaja - rekla je glumica za Blic. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading