Ljiljana Jakšić
Foto: Alo/Printscreen

Glumica Ljiljana Jakšić zatrudnela sa 52 godine i rodila ćerku, međutim, nije mogla ni da nasluti da će otac deteta ostaviti u tom trenutku.

Ona je otvoreno govorila o borbi da se ostvari kao majka, ali i priznala da je partner otišao od nje kada mu je saopštila da nosi njihovo dete. 

- Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se moj san ostvario. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem - rekla je svojevremeno glumica o ocu njenog deteta koji je, kako se u međuvremenu saznalo, dosta mlađi od nje.

Ljiljana Jakšić

Printscreen

 

Glumica je iz petog puta veštačkom oplodnjom ostala u drugom stanju, i svim ženama koje prolaze kroz ovu veliku borbu uputila snažnu poruku i savet:

- Želim da podržim nešto što je veoma važno, a što je krucijalno pitanje za mnoge žene koje nisu uspele da se pomire sa tim da neće imati dece. Ja i dalje govorim svima da je mnogo važno potruditi se na tu temu na svaki mogući način, odnosno pronaći način postati roditelji, to je mnogo važno, mnogi roditelji gledaju možda u svemu tome gde su oni, šta se sa mnom dešava, da li ću imati vremena za sebe?

Roditeljstvo je davanje, davanje i predavanje bez potrebe i očekivanja da će ti se vratiti, a vrati se kada prohoda, kada popriča, kada te zagrli, te ručice oko vrata, rečenica ‘mama volim te’- rekla je čuvena Salveta.

Ona je takođe otkrila da joj je velika tuga ta što njena majka nije dočekala unuče.

@alo_portal Poznati modni fotograf Dušan Petrović otkrio nam je trikove za savršen selfi 🤳#alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #dusanpetrovic #selfie ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zena

30.10.2023 00:34

Ja sam zena, majka, ali ne razumem ovu zenu koja odlucuje da tek u klimaksu radja , sada se zali kako je ostavljena. Zar sa 50 godina nije znala da razmislja, a zar nije imala i mlade godine kada je bilo vreme za radjanje.