NIJE MU STALO, NE ŽELI DA NAS VIDI Glumica dobila dete u 52. godini: Jedva je sastavljala kraj s krajem, a muž joj nije pomogao!
Foto: Printscreen

Ljiljana Jakšić, glumica koju svi znaju po nadimku Salveta, dugo se borila za potomostvo, a onda je u 52. postala majka devojčice Darije.

Ona i njena ćerkica žive same, a kako je jednom prilikom izjavila, jedva su sastavljale kraj sa krajem u periodu kada je vladao koronavirus, dok Darijin otac ne želi da ih vidi i da im pomogne.

Ljiljana Jakšić

Printscreen

 

- Sedam meseci ne radim i naravno da je korona uticala. Neverovatna mi je priča, kao da sam u zoni sumraka iz koje nikako da se probudim. Došla sam večeras u Skadarliju da obiđem restorane. Još uvek su svi jako stegnuti, ali je bliže tu nada da će se ovo sve završiti - pričala je tada Ljiljana za emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Ljiljana je nedavno otkrila da li njena ćerka Darija zna ko je njen otac.

- Zna, ali samo zna. Zna da je tata jako zaposlen i da mu nije stalo da bude pored nas. Eto, ne želi da nas vidi i to je to. Ona ponekad ljutito odbrusi: "Pa i ne mora, nama je dobro i ovako." Eto, to je sve. Pričale smo par puta o tome, onda kad ona pokrene razgovor mi popričamo. Pričam sa njom onako kako ona to može da percipira u ovom uzrastu i to je sve za sada - rekla je ona tada u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

NIJE MU STALO, NE ŽELI DA NAS VIDI Glumica dobila dete u 52. godini: Jedva je sastavljala kraj s krajem, a muž joj nije pomogao!

Printscreen

 

- Ja prosto nisam mogla da pomirim u sebi to da nikada neću imati dete jer sam jako želela, jako sam volela. Majčinstvo je nešto što je meni vrhunska priča našeg života. Ja sam sa tim veštačkim oplodnjama počela već u 48. godini. Bilo je pet pokušaja, ja sam sve vreme radila. Nisam išla na trudničko bolovanje, nisam išla na porodiljsko bolovanje. Prestala sam da radim u osmom mesecu. Morala sam samo u nekom dobu da sašijem kostim, širu haljinu, da se to malo pokrije. Nikome nije palo na pamet da je glumica trudna, svi su jednostavno mislili, ugojila nam se glumica. Ja sam svoj posao radila i tada fantastično, još bolje nego inače. Bila sam najsrećnija u tom trenutku, radim posao koji najviše volim, ispod srca raste nešto što najviše želim u životu, zaista nestvarno dobar period, Bogu hvala. Mene je profesor Slobodan Radulović koji je radio veštačku oplodnju zamolio da odem u bolnicu jer ne mogu više da radim. Rekao je da to nije visokorizična, to je najviše rizična trudnoća, a ja kažem: "Ali ništa se ne dešava, mogu i da pevam i da se krećem, sve", "Ali ako počne da se dešava", bile su njegove reči, "onda je već kasno, Ljiljana". Oni su mene poslali u Narodni front, ja sam tamo bila odbor za doček i ispraćaj koleginica porodilja. Sređivala sam stvari, one natkasnice kada dođu, posle porođaja im prenosila stvari tamo i gledala bebe koje dolaze na svet. Tako sam provela jedno dve nedelje, čak možda i tri, do porođaja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading