"DARIJI SAM OBJASNILA ZAŠTO TATA NE ŽELI DA JE VIDI" Ljilja Jakšić prvi put otkrila čije prezime nosi ćerka koju je dobila u 52. godini 07:20 Vip 0
"TEŠKO JE NEKADA" Ispovest naše glumice koja je postala majka u 52. godini, a partner ju je napustio kada je saznao: "Opere se duša tim suzama" 22:20 Vip 0
OVO JE OTAC DETETA LJILJANE JAKŠIĆ Do dana današnjeg ne želi da vidi ćerku, mlađi je od glumice koja je rodila u 52. godini 14:05 Vip 0
OVO JE OTAC DETETA LJILJANE JAKŠIĆ Mlađi je od glumice koja je rodila u 52. godini, a on do dana današnjeg ne želi da vidi ćerku 21:25 Vip 0
OTAC JE OSTAVIO I NAPUSTIO NJENU MAJKU NAKON POROĐAJA Evo čime se bavi maloletna ćerka Ljiljane Jakšić, otkriveni svi detalji 18:40 Vip 0
GLUMICA RODILA ĆERKU U 52. GODINI Sa naslednicom jedva preživljavala bez novca, a onda se desilo čudo 16:20 Vip 0
OVO JE OTAC DETETA LJILJANE JAKŠIĆ: Mlađi je od glumice i do dana današnjeg nije osetio potrebu da vidi ćerku Dariju 13:15 Vip 0
GLUMICA RODILA ĆERKU U ŠESTOJ DECENIJI Bivši partner ne želi da čuje za dete i nju: "Nije mu stalo da bude pored nas" 08:30 Vip 0
OSTAVIO JU JE NAKON POROĐAJA U 52. GODINI! On je otac ćerke Ljiljane Jakšić, dosta je mlađi od glumice 19:20 Vip 0
"NISAM MOGLA DA SE POMIRIM SA TIM DA NEĆU IMATI DECU" Naša glumica u 52. godini postala majka, borila se kao lavica 14:18 Vip 0
GLUMICA U 52. GODINI RODILA ĆERKU! Preživela pravi pakao, bivši partner nije hteo da čuje za nju nakon porođaja! 11:10 Vip 0
NIJE MU STALO, NE ŽELI DA NAS VIDI Glumica dobila dete u 52. godini: Jedva je sastavljala kraj s krajem, a muž joj nije pomogao! 09:40 Vip 0
GLUMICA RODILA ĆERKU U ŠESTOJ DECENIJI Sa naslednicom živela na rubu egzistencije, a onda se desilo čudo 07:37 Vip 0
NAKON VESTI DA JE TRUDNA, PARTNER JOJ ZABIO NOŽ U LEĐA Ljiljana Jakšić o ocu svoje ćerke nakon što ju je napustio i ostavio samu sa njom 23:00 Vip 1
BOLNA ISPOVEST SRPSKE GLUMICE O TEŠKOM ŽIVOTU KIDA DUŠU: Majka nije imala za struju i račune, teško smo živeli 12:15 Vip 0
LJILJANI JAKŠIĆ SE KIDA DUŠA ZBOG ĆERKE Dobila je u 52. godini, pa je partner ostavio: "Doživeće moju sudbinu" 18:17 Vip 0
OSTAVIO JU JE NAKON POROĐAJA SAMU U 52. GODINI Evo ko je otac ćerke Ljiljane Jakšić, dosta je mlađi od nje! 18:13 Vip 5
Amina Jusović RODILA ĆERKU U ŠESTOJ DECENIJI Naša glumica prošla je pakao zbog finansijskih problema, bivši partner nije hteo da čuje za nju nakon porođaja 06:00 Vip 0
Marija Kostić CRNA SUDBINA KURSADŽIJA Glumci bili na ivici života i smrti, uhvaćeni sa drogom, a njoj je verenik pucao u glavu 15:30 Vip 0
Marija Kostić RODILA ĆERKU U ŠESTOJ DECENIJI Naša glumica prošla kroz pakao zbog finasijskih problema, a bivši partner nije hteo ni da čuje za nju 13:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05