JUTRO JOŠ GORE OD NOĆI Andrija pokušao suprugu da obraduje vicem,  a ona ga oduvala komentarom
Printscreen

Popularni glumac Andrija Milošević ipričao je vic svojoj partnerki, glumici Aleksandri Tomić, a umesto osmehom, počastila ga je brutalanim komentarom.

Andrija Milošević je nakon neprospavane noći Aleksandru želeo da obraduje sjajnim vicem, međutim, to mu nije pošllo za rukom i ona ga je "ohladila".

- Sandra, izvini, možeš li da pogledaš ovamo. Da li mogu da te obradujem jednom sjajnom forom, posle neprospavane noći? - rekao je Andija.

- Sajajnom da, tvojim ne - rekla je Sandra, a onda joj je Milošević ispričao svoj vic, nakon kog je ona imala toliko hladnu reakciju, da su se svi zbog toga smejali.

Pročitajte još: Poznata glumica "UHVAĆENA" da se vozi autobusom, a jedan putnik nije mogao da sakrije ODUŠEVLJENJE (VIDEO)

- Jutro još gore od noći - rekla je glumica ozbiljnog izraza lica.

- Nikada ne odustajati od usrećivanja svoje žene... - poručio je glumac uz snimak koji je izazvao brojne rekacije njegovih pratilaca.

"Red dojenja, red presvlačenja, red supavljivanja... Ostane i koji minut za spavanje", "Aleksandra pobedila komentarom", "Kako će te jednom ubiti na spavanju", "Kakav kralj", "Obožavam njenu reakciju", "Ja bih živce ove žene na jedan dan", neki su od komentara.

Podsetimo, Andrija i Aleksandra krajem februara ove godine dobili su sina Relju, koji je uneo mnogo radosti u njihov dom.

- Super se snalazim, ja sam bio spreman za to. Nema šta, ja imam 43 godine. Osećam se odlično. Spavaš normalno, koliko u tom trenutku možeš, ali nije mi to nikakav teret. Niti mi je to promenilo bilo šta. Nije me ni strah - rekao je Milošević

BIVŠI DEČKO U ŠOKU Filip Đukić iskreno o Ružici Veljković i navodima da se bavi najstarijim zanatom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading