VODITELJKA OTKRILA KAKVU JE STRAHOTU DOŽIVELA Muž se samo okrenuo i ostavio me s dvoje dece, malom platom i ocem koji je umirao!
Foto: Printscreen/instagram

Milica Gacin veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde sa velikim brojem žena koje je prate razgovara o brojnim temama koje se tiču pripadnica lepšeg pola.

VODITELJKA OTKRILA KAKVU JE STRAHOTU DOŽIVELA Muž se samo okrenuo i ostavio me s dvoje dece, malom platom i ocem koji je umirao!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Tako je nedavno u jednom od svojih videa govorila o odnosu okoline prema ženama, a tom prilikom osvrnula se na situaciju u kojoj se i sama našla nakon razvoda od supruga, sa kojim ima ćerke Hanu i Katju.

- Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima. Da sve bude tip-top, jer sam iz vojvođanske kuće, da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je "ja ovo više ne mogu, meni je teško", i okrenuo se i otišao - ispričala je iskreno Milica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

Kako je dalje navela, našla se u nezavidnoj situaciji jer je osim brige o ćerkama vodila brigu i o bolesnom ocu. Tada je shvatila da mora da skupi snagu da krene dalje.

- Ja sam se našla u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako - istakla je voditeljka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

Milica Gacin je, inače, pre nekoliko godina u jednom od intervjua istakla da je sa svojim naslednicama uvek bila iskrena u potpunosti, te da ih uči da budu samostalne i jake mlade žene.

- Sigurna sam da su moje ćerke stabilne osobe upravo zato što nikada nisam ulepšavala realnost. Razgovaramo o događajima onakvim kakvi jesu, bilo da su oni najlepši ili najružniji. One znaju da mogu sve da mi kažu i da se nikada neću naljutiti ili udaljiti od njih dve zato što se s nečim ne slažem, kao i da ih nikada neću izneveriti. Dozvoljavam da same prave svoje izbore, upravo zbog toga što imam veliko poverenje u njih i do sada ni u čemu nisu pogrešile. Ne kažnjavam ih, ne ucenjujem, ne vičem na njih, nikada ih nisam tukla, već ih podržavam, razumem i podstičem da postupaju u skladu sa svojim uverenjima. Moj bivši suprug i ja odličan smo primer partnera koji su nakon razvoda podjednako odgovorno nastavili da brinu o potomstvu, što naše ćerke vide i osećaju. Zreli smo ljudi i imamo jasne prioritete - rekla je svojevremeno Milica.

BONUS VIDEO:

ČEKA JEDNOG ČOVEKA DA NJENOM SINU DA IME Marija Petronijević i dalje u bolnici, a otkrila da nema ni ideju kako će nazvati dete!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Stojko

02.11.2021 14:28

Fotogrrafija na Instagramu sa Bola na Bracu znaci da je uspela u zivotu.

Nena

02.11.2021 20:12

Izbegavam sve koji opanjkavaju bivse partnere. Zena je na prvi pogled prijatnog izgleda, ali izbijaju frustracije i kompleksi iz nje, pa nije bas privlacna (iako se svojski trudi)