ČEKA JEDNOG ČOVEKA DA NJENOM SINU DA IME Marija Petronijević i dalje u bolnici, a otkrila da nema ni ideju kako će nazvati dete!
Foto: Youtube/Printscreen

Lepa srpska glumica nije jedna od onih koje se i u porodilištu šminkaju i friziraju, već je pozirala u potpuno prirodnom izdanju, a sve reakcije svele su se na to da - blista!

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Ona je nasmejana otkrila da će uskoro kući, te da sin još uvek nema ime.

Razlog je taj što poštuje običaje, pa će detetu ime dati kum.

- Još malo idemo kući, da se beba upozna sa tatom i drugom familijom, i kumom koji će dati ime, kako već to kod našeg naroda biva - poručila je lepa Marija.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Podsetimo, Marija se porodila 28. oktobra, a sve je proteklo u najboljem mogućem redu.

Glumica je u 9. mesecu trudnoće pobedila i korona virus, a dete je rodila nekoliko dana nakon što je saopštila da je negativna na kovid.

Kako je istakla za Telegraf Jetset, bez posledica je prošla jer se vakcinisala i to u 8. mesecu trudnoće.

- U drugom stanju sam ostala u februaru mesecu ove godine kada se o koroni znalo već dosta toga, ali u vezi sa vakcinama je nedostajalo mnogo saznanja, posebno onih koji se tiču rizika u trudnoći. Kako u prvom trimestu, zbog organogeneze i nije indikovano primati bilo kakve vakcine, za trudnice, po savetu lekara sam čekala da se u međuvremenu završe kliničke studije koje se odnose na uticaj vakcina, na trudnice i novorođenu decu - počela je Marija priču o kovidu i vakcinaciji.

- U međuvremenu je prošao drugi trimestar i negde na ulasku u moj osmi mesec stiglo je nekoliko verifikovanih istraživanja, koja su potvrdila da su vakcine koje su istraživane bezbedne za upotrebu u trudnoći. Konsultovala sam se sa Doc. Dr Anđelkom Isaković, sa Instituta za medicinsku biohemiju, koja je sa svojim kolegama obavila razgovor i prenela mi svoje mišljenje, da je rizik od vakcinacije daleko manji nego rizik od oboljevanja, da kod vakcinacija praktično nema negativnih pojava, i da se mogu vakcinisati - objasnila je Marija.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Dan nakon razgovora sam se vakcinisala i to je bilo u mom 8. mesecu trudnoće. Revakcinu sam primila 24. septembra, proizvođača koji je prošao testove za trudnice - istakla je nedavno za naš portal lepa glumica.

- 8. oktobra sam dobila simptome Kovida 19 i na testiranju je to potvđeno. Prvog dana sam imala temepraturu 37,4, i već od drugog dana samo bolove u mišićima, i zapušen nos. Posle 5-6 dana bolesti, svi parametri koji se tiču krvne slike su bili na normali i mogu da kažem da sam srećna i zadvovoljna što ovo prolazi sa lakšim simptomima. U utorak / sredu ću raditi testiranje na koronu, i ako budem negativna vraćam se svojim aktivnosima, do porođaja - poručila je Marija.

BONUS VIDEO:

EDITA OBEMA RUKAMA DRŽALA BAKŠIŠ, ADIL SE GRABIO Pevali u Parizu na velikoj svadbi, zaradili gomilu para! (VIDEO)

Komentari (1)

Loading
dr

02.11.2021 14:35

jadno dete, ko zna sta mu je majka prenela vakcinom, sutra ce se desiti ko zna sta a ona nece biti svesna da je do nje