OTVORILA DUŠU Branka Katić za Alo! otkrila da je spremna za nove životne pobede: Nedostajala mi je srpska toplina, samo želim da glumim!
ATA Images

Nedavno je ponovo postala član Beogradskog dramskog pozorišta, a dobila je i angažman u petoj sezoni serije „Ubice mog oca“ koja će se uskoro emitovati.

Branka se tokom jučerašnjeg dana pojavila na konferenciji za medije gde su predstavljene serije koje Telekom Srbija realizuje u saradnji sa dve produkcijske kuće i otkrila da oseća jednu vrstu treme i uzbuđenja.

- Zaista imam tremu kad vidim ovoliko medija koji su došli da isprate ovaj događaj i da nam pruže podršku - rekla je Branka, koja je otkrila sve u ulozi u popularnoj seriji.

OTVORILA DUŠU Branka Katić za Alo! otkrila da je spremna za nove životne pobede: Nedostajala mi je srpska toplina, samo želim da glumim!

ATA Images

 

- Igram jednu beogradsku damu koja je iz nekih povlašćenijih slojeva našeg grada. Ona ima školu za učenje engleskog jezika i naše maturante sprema za prijemni ispit jednog internacionalnog fakulteta. Peta sezona se takođe bavi vršnjačkim nasiljem. Jedan đak iz moje škole je izvršio samoubistvo, drugi je nestao i videćemo kako Iva, to jest lik koji tumačim, pokušava i na koji način uspeva da pomogne u toj celoj priči - otkrila je Branka.

Na pitanje koliko se Beograd promenio od trenutka kada je ona spakovala kofere i otišla za London, rekla je:

- Svi smo se na neki način promenili od momenta kada sam ja otišla. Ima nekih divnih stvari koje su se desile, a ima i onih stvari koje mene brinu. Iskreno, nedostajala mi je ta neka srpska toplina koji mi imamo. Kao i trka za karijerom, jer mi u Srbiji smo znali da sa malo novca napravimo dobar film – ispričala je ona.

S obzirom na to da se nakon njenog povratka u Srbiju spekulisalo da će s njom doći i sinovi Lusija i Džo, koje je dobila u braku s britanskim rediteljem Džulijanom Farinijem, Branka kaže da za sada nisu to planirali.

OTVORILA DUŠU Branka Katić za Alo! otkrila da je spremna za nove životne pobede: Nedostajala mi je srpska toplina, samo želim da glumim!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Ove godine ću biti više u Beogradu nego u Londonu. Moj stariji sin dolazi da volontira u filmu Koste Đorđevića „Žal“ koji se radi u avgustu i jako voli Beograd, ali ipak mora da završi još dve godine srednje škole. Moja deca su dovoljno velika i mislim da sada mogu malo manje da viđaju mamu, kojoj se otvaraju nove zanimljive i uzbudljive prilike, tako da posle redovnog bavljenja mojom porodicom i decom, mislim da je bilo krajnje vreme da se vratim svojoj karijeri - rekla je Branka za Alo!.

 

Sebi sam najveća konkurencija!

Na pitanje da li ima konkurenciju u glumačkom poslu, Branka kaže:

- Sama sebi sam najveća konkurencija, ali to je nešto što zaista želim da promenim. Svi smo previše strogi prema sebi, ali mislim da to vučemo od malih nogu kada bi nam govorili da treba da nas bude sramota nekih stvari. Deca moraju da se podržavaju i vole, a ne kritikuju. Svi sebi treba da dozvolimo da ceo život imamo priliku da budemo bolji, da budemo najbolja verzija sebe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Citalac

08.07.2021 15:55

Nemojte samo da nas jasete sa njom ... Kao i sa Slobodom. Nisu bas toliko zanimljive, cak sta vise.