DELILI SMO SEĆER I KAFU SA KOMŠIJAMA Branka Katić emotivno o detinjstvu u novobeogradskim blokovima
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Branka Katić  već godinama živi na relaciji London - Beograd, ali nikada nije zaboravila detinjstvo koje je provela u novobeogradskim blokovima. 

Kako je jednom prilikom objasnila za domaće medije, Novi Beograd.

- Odrasla sam u delu Novog Beograda u blizini „Fontane“. Osećaj bezbrižnosti i sigurnosti, osećaj da si voljen i mažen, bilo bi moje glavno sećanje na te dane. Iz svog detinjstva sećam se snežnih izmaglica i neverovatne mreže komšija sa kojima smo se družili. Svako malo, kada sam u Beogradu, naletim na neke od drugara iz osnovne škole i mnogo im se obradujem - kazala je Katićeva koja se potom prisetila i odnosa sa komšijama iz blokova. 

 

@duh.blokova “Ма шта ћу тамо да се цимам… имам све у БЛОКОВИМА” #nbg #novibeograd #duhblokova ♬ original sound - Duh blokova

 

 - Moja sestra Maja starija je od mene devet godina, tako da sam često imala osećaj kao da rastem uz dve mame. Mama i tata lepo su se slagali međusobno, ali i sa komšijama i rodbinom. Vazda smo imali nekoga u gostima. To je taj osećaj zajedništva koji nam danas fali.  Ljudi su zaboravili na dušu i na zajedništvo koje je postojalo kada sam ja rasla. U našoj zgradi smo mogli da pozajmimo šećer i kafu na bilo kom spratu, ručala sam kod bilo koje drugarice kod koje sam se zatekla - zaključila je tada glumica za domaće medije. 

Podsetimo, glumica je nedavno progovorila o teškom životnom periodu i bolesti svoje majke koja je članove porodice dočekala nespremne. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading