O NJIHOVOJ LJUBAVI PRIČAO JE CEO GRAD Branka Katić ludo je volela ovog poznatog muškarca!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Iako je od tada prošlo više od dve decenije, a glavni akteri su u međuvremenu zasnovali porodice i izgradili sopstveni život, mnogi se još sećaju ljubavne priče Branke Katić i Igora Milanovića, koji su u to vreme bili na vrhuncu profesionalne popularnosti.

Zvezda filma "Mi nismo anđeli" i trofejni vaterpolista upoznali su se devedesetih godina u Beogradu. I, mada su izbegavali da se zajedno pojavljuju na javnim mestima, nije bila tajna da su u vezi. U to vreme nije bilo tabloida koji bi ih pratili i interesovali se za detalje romanse, pa na Internetu skoro da i nema zapisa o toj ljubavi.

Rastali su se u tišini, bez skandala i ružnih reči, i svako je krenuo na svoju stranu. Igor u osvajanje novih sportskih odličja, a Branka put svetske kinematografije. U Engleskoj je upoznala reditelja i producenta Džulijana Farina, sa kojim je dobila sinove Luja i Džoa.

Bračna sreća Igora Milanovića sa suprugom Natašom, nažalost, potrajala je tek nekoliko godina. Posle njene smrti i borbe sa teškom bolešću Igor je ostao sam sa ćerkama Irinom i Isidorom.

Posle nekog vremena otpočeo je vezu sa Ivanom Đakonović, profesorkom italijanskog jezika, koja mu je vratila osmeh na lice. Danas uživaju u braku i zajedničkom podizanju devojčica.

Igor Milanović, koji je u mlađim danima važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca u zemlji, prema ženama je uvek gajio džentlmenski odnos. Tako i godinama kasnije o bivšoj ljubavi Branki Katić govori biranim rečima.

− Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli. Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča, ostala do danas.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading