televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Želja za brzinom

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Želja za brzinom

Nakon što mu bivši partner namesti ubistvo koje nije počinio, Tobi Maršal, zaljubljenik u automobile i ulični trkač koji muči muku sa novcem, provodi dve godine u zatvoru razmišljajući samo o jednoj stvari - kako da se osveti. Nakon što izađe na slobodu, on otkupljuje najbrži auto ikada napravljen i želi da se pridruži tajnoj trci s ekstremno visokim ulozima poznatoj kao „ De Leon“, a glavni razlog je naravno osveta. Uloge: Aron Pol, Dominik Kuper, Imodžen Puts.

Kraj jedne ljubavne priče

Foto: IMDB

 

 

 

22.00 Superstar

Kraj jedne ljubavne priče

Jedne kišne noći 1946. godine, pisac Moris Bendriks dobije priliku da upozna Henrija Majlsa – supruga svoje nekadašnje ljubavnice Sare, koji je okončao njihovu aferu dve godine ranije … Bendriksova opsesija Sarom i dalje je jaka, i on podleže sopstvenoj ljubomori i unajmi osobu koja će je pratiti. Kako istraga napreduje, Bendriks oživljava svoje strastvene uspomene na njihovu aferu u Londonu. Uloge:Ralf Fajns, Džulijen Mur i Stefen Ria.

Naoružani propovednik

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva Plus

Naoružani propovednik

Inspirativna istinita priča o Semu Čajldersu, bivšem dileru droge koji doživljava neverovatnu transformaciju i postaje spasilac na stotine kidnapovane dece od kojih su neka bila i siročići. Bivši motociklista i član mafije Sem Čajlders odlazi u istočnu Afriku da bi pomogao obnavljanje domova razrušenih građanskim ratom i užasnut je neizrecivim strahotama koje doživljava najranjivije stanovništvo države, naročito deca. Uloge: Džerard Batler, Mišel Monahan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading