televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

Ajvar 21.00 RTS1

Vida i Bane su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se već mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ali ovog Uskrsa zid ćutanja se ruši. Uloge: Nataša Ninković, Sergej Trifunović.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

Bagzi 21.55 Superstar

Kriminalistička drama o njujorškom gangsteru Bagziju Sigelu koji je poslan u Kaliforniju u sa zadatkom da preuzme zapadnu obalu. Ali brzo ga zavedu glamur Holivuda i glumica Virdžinija Hil koju on zavede uprkos tome što nije u mogućnosti da napusti svoju suprugu i decu. Sigel uskoro dobije viziju da pretvori neplodan potez pustinje Nevade u oazu kockanja i zabave – iz čijeg je semena iznikao Las Vegas. Uloge: Voren Bejti, Anet Bening, Ben Kingsli.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

Uništiteljka RTS1 22.50

Detektivka policije Los Anđelesa Erin Bel kreće na opasno putovanje da pronađe ubicu i vođu bande Silasa i konačno se pomiri sa svojom prošlošću. Pritom se ponovo susreće sa članovima bande čiji je i sama nekada bila član kao agent FBI na tajnom zadatku. To se katastrofalno završilo i ostavilo težak emocionalni i fizički trag u njenom životu. Uloge: Nikol Kidman, Sebastijan Sten.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading