ŽENA MU JE KAZALA DA IZBACI STARU MAJKU Na sav glas je rekao: “Ko će da kupi moju mamu, prodajem je danas, koju cenu nudite, jer mi je supruga ne voli?”, u sali je nastao MUK, a onda je izveo ispred...

Neverovatno

 

Svadba, Venčanje, Mladenci
Svadba, Foto: Shutterstock

Na svojoj svadbi sin postavi svoju majku na čelo stola. Supruga mu se primakne i upita, šta će ta starica tu.

Odmah da si je izbacio sa naše svadbe. On joj odgovori: “To je moja majka”. Ali ona je i dalje insistirala da se ona izbaci sa njihove svadbe.

Sin priđe mikrofonu da bi čuli svi gosti i reče: “Ko će da kupi moju majku, prodajem je danas, koju cenu nudite. Jer mi je supruga ne voli”. Svi su začuđeno gledali u njega i niko nije odgovorio.

On priđe svojoj majci uhvati je u krilo i reče:” Niko neće moju majku, e pa ja je hoću”! Izađe sa svojom majkom u naručju i ostavi nevestu sa gostima i ode sa majkom svojoj kući.

Nakon nekoliko dana na vrata mu se pojavi najbogatiji čovek u tom mestu u njegovoj kući i rece mu: “ČUO SAM STO SE DESILO NA TVOJOJ SVADBI I ZA TVOJ POSTUPAK KOJI SI TI PREDUZEO, JA TI ZBOG TOGA DAJEM MOJU KĆER. JER AKO TI PAZIŠ TAKO NA SVOJU MAJKU, ZNAM SIGURNO DA ĆES PAZITI I MOJU KĆERKU”.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi