Žena, zima, kapa, moda, sreća, devojka
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Po narodnim verovanjima, kakav vam bude današnji dan, takva će vam biti cela godina - pogledajte šta vas čeka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovan

Bik

Kad je o vama, dragi Bikovi, reč danas ćete se najverovatnije baciti na trošenje. S obzirom na to da vam novac trenutno nije tako veliki problem, možete sebi dati malo oduška. Poznajući vaš hedonistički stav i apetite, verovatno ćete sebi priuštiti lekovitu šoping turu kako po buticima i parfimerijama, tako i gurmanski užitak uz prijatelje u nekom od vaših omiljenih restorana.

Blizanci

Rak

Umorni ste i samim tim i džangrizavi. Kad se tome još dodaju brojna dešavanja na privatnom planu koja trenutno imaju negativan predznak, možete očekivati da se stvari poprilično zakuvaju i dosegnu za vas kritičnu tačku. Ko god da vam se zamerio nije ni svestan koliko vi u stvari energije i odlučnosti u sebi skrivate. Kad ste povređeni znate da budete zaista okrutni, čak i prema vama najmilijima.

Lav

Par, veza, zima, ljubav, flert, muvanje

Profimedia

Foto: Profimedia

Devica

Vaga

Već osećate da se od vas očekuje da prionete na rad. Niko vam ništa direktno nije rekao ali ste trenutno u fazi kada je vaše lenčarenje doseglo maksimum i više ne može da se toleriše. Ipak, vi koristite još danas da se provučete bez nekih većih aktivnosti. Tu vam trenutno pomaže vaš nezaobilazni osmeh čem šarmu niko ne može da odoli, a s obzirom na vašu slatkorečivost uspešno ćete se provući i kroz ovaj dan.

Škorpija

Strelac

I danas osećate ljubav u vazduhu. Tačnije ona se oko vas oseća. Širite je kao opojan miris gde god da se nađete i na vama se vidi da ste zadovoljni trenutnom situacijom na ljubavnom planu. Sa partnerom ste uplovili u harmonične vode. Osećanja nežnosti, privrženosti i prijatnih trenutaka u dvoje je ono što trenutno opisuje vaš odnos. Povremeni izlivi strasti dolaze kao začin i vi nemate ništa protiv toga.

Jarac

Vodolija

Kad je o Vodolijama reč za njih je i ovaj dan u znaku igre i zabave. Sjajno raspoloženi, vi naprosto uživate u svemu što je pred vama od trenutka kada ste otvorili oči i udahnuli vazduh probudivši se nakon dobrog sna. Za vas je danas sve savršeno i dobro. Partner je očaran ovom vašom osobinom da stvari sagledate iz nekog vedrijeg ugla i da svemu date novu i lepšu dimenziju. Pridružiće vam se u svemu što predložite.

Ribe

 

Komentari (1)

Milomir

08.01.2019 11:17

Kakve su vam misli, takav vam je život.