Ubijeni Festim Lato
Youtube/Printscreen
Ubijeni Festim Lato

Youtube/Printscreen

Ubijeni Festim Lato, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Festim Lato je bio samoproglašeni predsednik "Republike Ćamerije"

* Tzv. "Republika Ćamerija" nalazi se u severnoj Grčkoj i nju svojataju albanski separatisti kao svoju

* Imao je jake veze sa albanskim separatistima i teroristima na Kosovu

Telo kontroverznog albanskog političara Festima Lata pronađeno je u amsterdamskom kanalu, javljaju holandski mediji. Lato je imao privatnu vojsku koja je bila smeštena u njegovoj kući u Aferdenu. Samoproglašeni je predsednik Ćamerije, dela Grčke koji svojataju albanski nacionalisti, prenosi RTS.

Holandski Telegraf navodi da su vlasti bile svesne činjenice da je Lato organizovao privatnu vojsku na svom imanju u Aferdenu, ali da, iz nepoznatih razloga, nisu reagovale.

Vojnike Festima Lata uvežbavali su "vojnici sa Kosova", navode holandski mediji, tvrdeći da su regruti te organizacije spavali u krevetima na sprat smeštenim u objektima na imanju kontroverznog političara.

OKUPACIJA JE I ZVANIČNA?! U Skupštini Crne Gore začuo se jezik POTPUNO STRAN!

OVK teroristi

EPA

OVK teroristi, Foto: EPA

Telegraf navodi i da je tokom Dana zastave, albanskog nacionalnog praznika, na tom imanju organizovana "vojna parada", kao i da je Lato tom prilikom izjavio: "Ovo je vojska koju stvaram."

Njegovi "vojnici" su tokom te parade bili naoružani različitim automatskim puškama.

PANIKA NA KOSOVU Predsednik Vučić započeo AKCIJU, pala su PRVA HAPŠENJA! Albanci POBESNELI, ne veruju kako ih je NADIGRAO!

Ta organizacija nazvana je "Oslobodilačka vojska Ćamerije", sa akronimom sličnim onima koje su koristile slične formacije na Kosovu, u Makedoniji i na jugu Srbije. Prištinski mediji navode da je Lato održavao dobre veze sa Ramušom Haradinajem.

POJAVIO SE SPECIJALNI DOKUMENT! Došao je do njega pre mesec dana, sve je zapisano na 30 strana, a oteraće Haradinaja na robiju!

Oteli ga i mučili, telo raskomadali testerom 

Bota sot izneo je nezvanične detalje o načinu na koji je Lato ubijen, tvrdeći da je najpre otet još 15. jula, zatim mučen 48 sati, nakon čega je njegovo testerom raskomadano telo bačeno u reku.

Ubijeni Festim Lato

Youtube/Printscreen

Ubijeni Festim Lato, Foto: Youtube/Printscreen

Vest o ubistvu Latoa potvrdio je premijer „Republike Ćamrija“, Ali Aliju koji tvrdi da je pozadina ubistva politička. Međutim, Bota sot navodi mogućnost i da je Lato ubijen zbog kockarskih dugova, prenosi Kossev.

KOORDINATE 41.32.49N I 20.00.19E ALBANIJA! ŠIFRA: VAĐENJE ORGANA! Lomili su ruke i noge Srbima, a onda im vadili krv i pregledali torzo! To je bio uvod u kasapljenje, u sigurnu i jezivu smrt!

Lato je nezavisnost „Republike Ćamrije“ od Grčke proglasio 30. oktobra 2016, kada se takođe imenovao i za predsednika istog entiteta, a kako javlja Bota sot, tokom 2017, obećavao je da će početi sa izradom pasoša „Republike Ćamrija“.

Lato je sahranjen pre nekoliko dana u Albaniji, a ispraćen je sa zastavom „Velike Albanije“, prenosi Bota Sot.

TAČI SPREMAN NA SVE Ne bira sredstva i povlači brutalan potez! Drhte njegovi saveznici! Raskol nikad IZVESNIJI!

TAJNI SNIMCI HARADINAJEVIH SUPERVILA Italijanski istraživači ušli u trag KRVAVOG NOVCA! (FOTO/VIDEO)

ZBOGOM TRAMPE! Američki predsednik doneo ODLUKU - Albanci slave u potpunom TRANSU!

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista