Žuta kuća
Printscreen

 

Žuta kuća

Printscreen

Žuta kuća, Foto: Printscreen

* Stravični detalji iz Žute kuće

* Svedočenje o vađenju srca Srbinu na živo

* Prodavali organe na crnom tržištu

 

Špricevi, komadi gaze, hirurške makaze i noževi, pakovanja lekova za opuštanje, deo su dokaznog materijala koje je petočlana forenzičarska komisija Unmika pronašla u „žutoj kući“, kao potvrda da su nad Srbima koje su kidnapovali pripadnici OVK, pod komandom i Ramuša Haradinaja, obavljani hirurški zahvati - vađeni su im organi i onda prodavani na crnom tržištu.

  HAŠIM NE ZNA ŠTA ĆE OD BESA "Gospodar Kosova" uništio Tačija! Jedno njegovo "NE" je promenilo sve! Haos u Prištini!

Forenzičari su u toj kući, u mestu Burel u Albaniji, na dva mesta pronašli i tragove krvi. Naknadno su ukućani tvrdili da potiču od klanja stoke, odnosno porođaja jedne od ukućanki. Kurir vam ekskluzivno predstavlja nacrt unutrašnjosti kuće koju su napravili istražitelji Unmika, sa označenim mestima na kojima je pronađena krv.

Doktor, bolnica, operacija, porođaj

Alo! Marko Marković

Doktor, bolnica, operacija, porođaj, Foto: Alo! Marko Marković

Futrola za pištolj

U tom izveštaju Unmika o trgovini organima do detalja je opisana i nacrtana „žuta kuća“. Navodi se da su pronašli prazne plastične kontejnere i pakovanja lekova „hlorofemikal“, „cinarizin“, „buskopan“, „tranksen“, koji se koristi za smirenje i opuštanje mišića pre intervencija. Našli su i delove hirurškog kombinezona, praznu futrolu za pištolj, držače za tablete i boce.

STIGAO "ROĐAK" IZ NEMAČKE! Haradinaj primio delegaciju sa opasnim teroristom kojeg prati POLA SVETA, ima veze SA ERDOGANOM! Kuje se zavera!

- Bilo je reakcija na luminol (osetljiva supstanca za otkrivanje tragova krvi koji su okom nevidljivi). Tragovi krvi su bili u kuhinji i ostavi - navodi se u izveštaju i objašnjava da su, prema nekim svedočenjima, žrtve sahranjivane u grobnicama u okolini kuće.

 

Ramuš Haradinaj

EPA/KOEN VAN WEEL

Ramuš Haradinaj, Foto: EPA/KOEN VAN WEEL

Nemojte me ubiti

U jezivom svedočenju Tužilaštvu za ratne zločine bivši pripadnik OVK opisao je kako je naživo vadio srce Srbinu, a potom i lanac trgovine organima.

PREUZEO KONTROLU NAD KOSOVOM! Prvo je zbacio Haradinaja, a sada je uklonio JOŠ JEDNOG PROTIVNIKA! Cela Priština je u njegovim rukama!

- Doveli su mladića oko 19-20 godina. Doktor, koji me je obučavao na plastičnoj lutki, poderao mu je majicu. Doneli su crnu torbu, izvadili skalpel, noževe, opremu za operaciju, gazu i bocu alkohola. Dali su mi skalpel u ruku. Lekar mi je rekao da napravim rez od početka grla do kraja rebara. Otimao se, vikao: „Nemojte me zaklati, nemojte me ubiti!“ Krenuo sam da režem. Krv je počela da teče - pričao je on, i nastavio:


Makaze za seču rebara

- Izgubio je svest ili umro, ne znam, samo znam da se više nije otimao. Onda su se posvađala dva lekara, jer je jedan zaboravio injekcije i makaze kojima se seku rebra. Imao sam specifičan bajonet „kalašnjikova“ koji je mogao da se pretvori u makaze. Lekar mi je govorio gde da zasečem i da pazim „da ne oštetim nešto“. To nešto bilo je srce. Kad sam ga uhvatio, i dalje podrhtavalo. Stavio sam ga u kutiju, pa sve u hladnjaču.

BILA JE TERORISTA OVK! Visoka funkcionerka na Kosovu učestvovala u ubijanju Srba, a onda je primila POZIV koji joj je uterao strah u kosti! Nije zaboravljeno šta si radila!


Nadređeni su mu rekli da hladnjaču stavi u gepek tamnozelenog „volva“, kod rezervne gume. Odvezeni su na aerodrom „Rinas“ kod Tirane.

- Dočekali su nas pripadnici albanske armije u uniformama. Ugledao sam mali avion, ne transportni, već privatni, sa turskom zastavom. To je bio biznis, trgovina ljudskim organima.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Gera

03.08.2019 14:17

Ajde, bajonetom rezo kosti i onda... i kako onda da strucnjaci i tuzioci veruju u te price, zbog ovakvi izjava ce ih oslobodit, sami sebe ukopavamo...

zoki

04.08.2019 03:32

@Gera - cudo...... kako su tada mogli izvrsiti takve komplikovane operacije. Cak danas...uzmi bilo koga doktora..specialista za transplatacije.. mislim da nijedan od njih nije mocan da izvrsi to. takve operacije su komplikovane i traju cak satima ispod masinerije sa specialnim podatkama i pod kontrolom. ako je istina, taj doktor sto je ucinio ta oparaciju, mora da mu dadnes "albert einstein" naslov za 21og veka...... !!!!!