Ugljanin i Veselji
Facebook/Printscreen/Dr Sulejman
Ugljanin i Veselji

Facebook/Printscreen/Dr Sulejman

Foto: Facebook/Printscreen/Dr Sulejman Ugljanin

Predsednik skupštine tzv. Kosova Kadri Veselji i predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin boravili su prethodnih dana u Gusinju u Crnoj Gori, gde su prisustvovati manifestaciji „Dobrodošli u albanske Alpe“, koja se održava u selu Vusanje.

Veselji je fotografije iz gusinjskog kraja podelio na društvenim mrežama.

PALMEROV ŠAMAR HARADINAJU! Istina o Kosovu mora da se čuje! Amerika gubi strpljenje! Da li je ovo kraj albanskog terora na jugu Srbije?

- Osim retkog šarma ovih planina, ovo putovanje je bilo još lepše zahvaljujući velikodušnim planinarima koji nam nisu dozvolili da nastavimo svoj put, a da se ne poslužimo sa njihovim jogurtom, mlekom i sirom. Pozivam sunarodnike iz dijaspore da se dođu ovde na odmor, u albanske Alpe - napisao je Veselji na Fejsbuku.

"UBIJ ME, NEĆU DA BUDEM ISEČEN NA KOMADE" Mladom Srbinu i Srpkinji su povadili sve što je vredelo i prodali! Još pamtim zapomaganje!

On je takođe istakao da je Kosovo posebno zahvalno na doprinosu sinova i kćeri Plava i Gusinja umetnosti, obrazovanju, nauci, kulturi zdravstvu, ekonomiji, politici i svim ostalim društvenim oblastima.

OKUPACIJA JE I ZVANIČNA?! U Skupštini Crne Gore začuo se jezik POTPUNO STRAN!

- Rekao sam mnogim ljudima na ovom skupu da Kosovo ovoj zemlji duguje mnogo, a jedan od najvećih dugova je izgradnja puta Dečani—Plav. Obećao sam im da ćemo morati vrlo brzo da otplatimo taj dug, ubrzavajući posao da bi se planine koje su nas razdvojile što pre presekle tunelom koji bi nas povezao kao nikada do sada. Takođe sam ih uverio da što se više Kosovo konsoliduje, to više mogu pomoći mojoj braći i sestrama iz Plava i Gusinja - napisao je Veselji.

PANIKA NA KOSOVU Predsednik Vučić započeo AKCIJU, pala su PRVA HAPŠENJA! Albanci POBESNELI, ne veruju kako ih je NADIGRAO!

Kontroverzni predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin, koji je nedavno poručio da se pola teritorije koja se zove Sandžak nalazi pod okupacijom Srbije, a pola pod okupacijom Crne Gore, takođe je na Fejsbuku podelio fotografije sa manifestacije.

POJAVIO SE SPECIJALNI DOKUMENT! Došao je do njega pre mesec dana, sve je zapisano na 30 strana, a oteraće Haradinaja na robiju!

KOORDINATE 41.32.49N I 20.00.19E ALBANIJA! ŠIFRA: VAĐENJE ORGANA! Lomili su ruke i noge Srbima, a onda im vadili krv i pregledali torzo! To je bio uvod u kasapljenje, u sigurnu i jezivu smrt!

TAČI SPREMAN NA SVE Ne bira sredstva i povlači brutalan potez! Drhte njegovi saveznici! Raskol nikad IZVESNIJI!

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista