Donald Tramp
Tanjug/AP
Donald Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

* Tramp poslao poruku: Srbija ne sme da ostane bez ičega na Kosovu i Metohiji!

* Albanski mediji prenose kao glavnu vest

* Savetnik za nacionalnu bezbednost predsednika SAD Džon Bolton, koji bi u Srbiju trebalo da dođe do kraja leta, mogao bi da napravi značajan zaokret u rešavanju kosovskog čvora, i to u korist Beograda

Albanski mediji preneli su kao glavnu najavu vest u kojoj se navodi kako je američki predsednik poslao jasnu poruku o tome kako Srbija ne sme da ostane bez ičega na Kosovu.

Predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp poslao je jasnu poruku kojom nedvosmisleno poručuje: Srbija ne sme da ostane bez ičega na Kosovu i Metohiji! Savetnik za nacionalnu bezbednost predsednika SAD Džon Bolton, koji bi u Srbiju trebalo da dođe do kraja leta, mogao bi da napravi značajan zaokret u rešavanju kosovskog čvora, i to u korist Beograda.

SKANDAL! ALBANCI STAVILI ZABRANU! Na Kosovo se ne može sa srpskim pasošem!

Albanski medij lajmi.net preneo je ovu vest, navodeći kako će Džon Bolton verovatno da poseti Beograd i Prištinu, što će doneti novi scenario za konačno rešenje kosovskog pitanja i u korist Srbije.

Kosovski specijalci upali u kuću srpskog političara! Naoružani do zuba započeli opasnu akciju!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 06.08.2019. 12:32 Vest o pretresu potvrdio je za Puls i potpredsednik opštine Ranilug Davor Petković. Kosovska policija, Foto: AP/Bojan Slavković Specijalna kosovska policija od jutros u selu Korminjane pretresa kuću odbornika u Skupštini opštine Ranilug Ivana Ristića, javlja RTV Puls iz Šilova.

- Srpski list piše o inicijativi američkog predsednika Donalda Trampa u vezi sa konačnim rešenjem kosovskog pitanja i kompromisnom planu kojim nijedna strana neće biti na gubitklu - piše lajmi.net.

NIJE MOGLO BOLJE ZA SRBIJU?! Naslednik Federike Mogerini dolazi iz zemlje koja ne priznaje Kosovo! Evo šta je rekao o GRANICAMA!

Dodaje se kako će poruku predsednika Trampa doneti Bolton, u planiranoj poseti krajem avgusta ili početkom septembra. No, srpski mediji i srpski ministar spoljnih poslova Ivica Dačić navode kako će Boltonova poseta ovim povodom biti moguća isklučivo ako Kosovo ispuni uslove za nastavak dijaloga ukidanjem 100 odstotnog poreza na srpsku robu, zaključuje ovaj albanski medij.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Komentari (1)

Aca

07.08.2019 16:11

Bravo za naseg predsednika uspeo je da dobije veliku podrsku Amerike koja ce nam pomoci da Kosovo ostane Srpsko ....????