Vojislav Šešelj
Alo!/Vladimir Marković
Vojislav Šešelj

Alo!/Vladimir Marković

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Vladimir Marković

* Vojilsav Šešelj izjavio da vojska treba da uđe na Kosovo

* Albanci zabranili da se prelazi granica sa našim pasošem

* Treba proglasiti da sprovodi Rezoluciju 1244 i da na Kosovo vraća 999 vojnika i policajaca

 

Predsednik SRS Vojislav Šešelj je, povodom odluke tzv. direkcije granične jedinice kosovske policije o nepriznavanju srpskih pasoša prilikom ulaska građana na teritoriju Kosova i Metohije, izjavio da Srbija treba da uđe sa vojskom i policijom na teritoriju svoje južne pokrajine.

SKANDAL! ALBANCI STAVILI ZABRANU! Na Kosovo se ne može sa srpskim pasošem!

- Ovo je samo još jedan od znakova da mi moramo na Kosovo i Metohiju ići sa specijalcima! Ovo se ne sme tolerisati! Srbija treba da prvu priliku iskoristi, kad naprave neku takvu diskriminatornu meru, da proglasi da sprovodi Rezoluciju 1244 i da na Kosovo vraća 999 vojnika i policajaca. Stvorila bi se velika galama, ali pošto to stoji u Rezoluciji SB, ja ne verujem da bi Zapadne sile oružano intervenisale protiv toga. Bilo bi pritisaka, bilo bi verbalnih napada, bilo bi pokušaja ucena, ali jednostavno, ako je to nešto što stoji u Rezoluciji SB, ne može se protiv toga - rekao je dr Šešelj za portal Srbija Danas.

ALBANSKI POLICAJCI PREUZELI VLAST! Na Kosovo se ne može sa srpskim pasošem, samo sa OVIM DOKUMENTOM!

Predsednik SRS smatra da, iako u Rezoluciji SB 1244 stoji da Kfor dozvoljava srpskoj vojsci povratak, oni predugo odlažu da postupe po navedenoj Rezoluciji.

- Već 20 godina oni ne dozvoljavaju, tako da… U svakom slučaju, to bi nam dalo veliki manevarski prostor. Naravno, za početak, te trupe ne bi išle ispod Ibra – izjavio je dr Šešelj i rekao da slaže da bi u tom slučaju Kfor bio uhvaćen na prepad, te da i zbog toga ne bi reagovao.

Podsećamo, prema odluci tzv. granične policije, zabrana ulaska se ne odnosi na osobe koje poseduju ličnu kartu i izvod za decu sa fotografijom, javila je RTS.

 BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Komentari (1)

нормалан

06.08.2019 22:17

Ако има ико м... да, вратити им одмах 100х оштрије. Али чисто сумњам.