Mladen Mijatović
Printscreen
Mladen Mijatović

Printscreen

Mladen Mijatović, Foto: Printscreen

Nakon jučerašnje brutalne akcije pripadnika specijalnih kosovskih jedinica ROSU noć je protekla mirno na području severnog dela autonomne pokrajine Kosovo i Metohija.

Međutim, kako Mijatović navodi, građani srpske nacionalnosti koji su ovde većinski živalj, su sa pravom revoltirani, uznemireni i uplašeni zbog svega što se juče događalo na područjima četiri opštine u kojima je većinsko srpsko stanovništvo.

Prema njegovim rečima, situacija je izuezno napeta i ljudima je strašno teško.

ŠIPTARSKE SNAGE SE TEK PRIPREMAJU Specijalni tužilac u Prištini Sulj Hodža najavljuje LAVINU NOVIH UŽASA Na Kosovu!

Građani srpske nacionalnosti sa kojima su novinari razgovarali su, s druge strane, ohrabreni jučerašnjom odlučnom akcijom državnog vrha Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u koga imaju apsolutno poverenje.

Mijatović je razgovarao i sa gradonačelnikom opštine Zvečan koji je naglasio da su svi građani s pravom uplašeni jer je jučerašnje akcija kosovske policije na "brutalan način pokazala da Albanci ne želi Srbe i da žele da ih proteraju sa ovih prostora".

"ŠTA ĆE RUS NA BARIKADAMA?" Pacoli se osilio pod okriljem Amerike, preko Srbije udario I NA MOSKVU!

Mijatović se kasnije javio iz Leposavića gde su građani takođe jako uznemireni, a strahuju i da će doći do novog napada.

ZAGRMELI ZBOG PRIŠTINE! Zvanična Moskva optužila EU i SAD za divljanje ROSU na severu Kosova, nasilje glavna vest u CELOJ RUSIJI!