Duško Đorđević
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Nesreća se dogodila kada je vozač, usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i završio u reci.

Nesrećni otac, Živorad Đorđević, izrazio je svoju bol i tugu na društvenim mrežama, deleći potresne reči o gubitku svog sina. Na Fejsbuku je napisao: "Moj sin je na večnom putu ostavio svoj život u najboljim godinama, a nama večno da tugujemo do kraja mog života... Najteže u ovom životu kad izgubiš svoje dete."

- Moj sin je na večnom putu ostavio svoj život u najboljim godinama, a nama večno da tugujemo do kraja mog života i moje bube i naše familije. Najteže u ovom životu kada izgubiš svoje dete. Da li ima veće tuge i bola od ovog trenutka? Neka mu je laka zemlja i neka ga anđeli čuvaju. Voli te tvoj tata i nadam se da ćemo se skoro videti. Sine, ti znaš da ja idem na dijalizu i da ja prekinem i eto me kod tebe, jer meni sada više ništa nije važno. Voli te tvoj Moša - napisao je neutešni Živorad Đorđević.

Oproštajnu poruku je zaključio rečima: "Sine, ti znaš da ja idem na dijalizu i da ja prekinem i eto me kod tebe, jer meni sada više ništa nije važno. Voli te tvoj tata i nadam se da ćemo se skoro videti."

Obdukcija je potvrdila da je smrt mladića nastupila usled utapanja, a na telu nisu pronađene nikakve povrede. Prijatelj koji je bio sa njim u vozilu nije povređen, ali je dobio hipotermiju i trenutno se leči u požarevačkoj bolnici.

Sahrana Duška Đorđevića, Moše, će se održati 21. januara u 13 sati, kako je najavio njegov otac.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading