DA NIJE TUŽNO, BILO BI SMEŠNO Osuđen zbog silovanja pa poslao žalbu "Nisam silovao babu, nudila mi 50 evra za seks, pa me prevarila"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Naime, on je bez imalo morala zahtevao da mu ukinu presudu za silovanje i da mu se plati za, kako je rekao, posao koji je odradio.

Zatvorenik iz Trgovišta negirao je silovanje, za šta ga je starija žena optužila, a u međuvremenu zbog toga osuđen, a lokalnim dijalektom napisao je žalbu sudu koja je postala hit na društvenim mrežama u zemlji i regionu.

Prva stavka koju je naveo u žalbi je ta, da je gospođa, kako je naveo, navodno htela seks sa njim i nudila mu 50 evra ukoliko spavaju, što je on i učinio. Umesto novca, kako je rekao, dobio je presudu za silovanje, a novac posle "odrađenog posla" nikad nije video.

Takođe, u delovima žalbe zatvorenik navodi da nije tačno da im je seks trajao dva minuta, jer on, kako kaže, može i po sat vremena.

Na kraju, za sebe tvrdi da nije "ono što je bio Nikola Kojo u kultnom filmu Mi nismo anđeli", već je samo odradio posao kao i svaki drugi za koji bi bio plaćen. Obećanu "zaradu", kako tvrdi, nije dobio.

Viši sud u Jagodini osudio ga na samo tri godine zatvora napasnika (21) , koji je 1. novembra 2014. pretukao, izujedao i silovao ženu (76)

Tužilaštvo je najavilo žalbu na presudu, a žrtvina ćerka rekla je da njena majka još živi u strahu od manijaka.

- Kazna je sramna i minimalna. Napasnik je na prevaru izvukao moju majku iz kreveta, naneo joj stravične povrede, a onda ju je silovao. Moja majka je još u strahu, a strahuje i celo selo šta će biti kada se manijak vrati svojoj kući - rekla je za medije žrvina ćerka.

Podsetimo, mladić je napastvovao ženu u njenoj kući posle slave Sveti Luka, na kojoj su oboje bili kod jednog prijatelja u susednom selu. Baka je otišla kući oko 22 sata, a napasnik je oko četiri sata ujutro banuo na njena vrata. Lupao je na vrata i zvao je da otvori, ali baka najpre nije htela da ga pusti. Mladić joj je onda rekao da je on unuk čoveka kod kog su bili na slavi i da se zabrinuo za nju. Čim je otvorila vrata, napasnik je nasrnuo na nju, pretukao, izujedao je i silovao. Potom joj je zapretio da ćuti o svemu tome i otišao je kući da spava.

Meštani su narednog jutra videli nesrećnu staricu sa modricama i ogrebotinama po licu, a usne su joj bile modre i krvave. Međutim, baka od sramote najpre nije htela da prizna da je silovana, ali se kasnije tokom dana požalila komšinicama. One su je nagovorile da odmah ode na pregled i da sve prijavi policiji.

Napasnikova sestra je tada ispričala da je njen brat tog jutra bio čudan.

- Kada se vratio sa slave, legao je da spava. Onda je našu baku, kod koje  živi, pozvao domaćin na čijoj slavi je brat bio prethodne večeri i ispričao joj šta se dogodilo. Baka je odmah probudila brata i počela da viče na njega. On je negirao da je kriv. Baba mu je rekla da onda ode do komšinice i da joj se izvini, u slučaju da ga je ona pomešala sa nekim drugim. Međutim, brat je ustao, izašao iz kuće i više se nije vraćao - ispričala je svejevremeno napasnikova uplakana sestra.

Ona je dodala da je brat imao devojke i da se nikada nije ponašao nasilno.

Napasnik je uhapšen nakon petodnevne policijske potrage, a pronađen je u jednoj napuštenoj kući u Miševiću u kojoj se krio.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading