baka
Foto: Printscreen/Foto: Pixabay

Stravičan zločin dogodio se 7. maja oko podneva, kada je, kako se sumnja S.Z. upao u kuću starice koja je bila sama.

- Sumnja se da je on ušao u kuću i najpre tražio novac od žene, potom je seksualno napastvovao, i to satima. Nesrećna žena je zadobila povrede na glavi ali i zglobovima. Sumnja se da je on nesrećnoj ženi rukom zatvorio usta, a potom je silovao. Žena je zadobila povrede i po zglobovima na rukama verovatno dok je pokušavala da se odbrani od mostruma - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Poznanici silovane starice su naveli da je nesrećnu ženu pronašao unuk.

- On je primetio premetačinu u kući, koju je napravio osumnjičeni razbojnik. Zatekao je baku u modricama, a bilo je i tragova krvi. On je podmah obavestio policiju, koja je ubrzo stigla u kuću - objašnjava sagovornik.

On je dodao da je policija obavila uviđaj i da je odmah počela da radi na tom slučaju.

- Baka je rekla da joj je silovatelj pretio da će je ubiti ukoliko bude zvala policijiu. Naravno unuka te pretnje nisu uplašile i slučaj je zahvaljujući njegovoj prijavi rešen. Prema mojim saznanjima, silovatelj je uhapšen na groblju u Leštanima. Moram da pohvalim policiju koja je zaista brzo uhvatila silovatelja. Iskreno se nadam da će biti kažnjen tako da ne uglada svetlost dana na slobodi - rekao je komšija.

Inače, baka je bila kod lekara gde su ustanovljene povrede koje je zadobila prilikom napada. 

(Informer)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading