Dea đurđević
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Pancevo RTV

Nesreća se desila u ponedeljak oko 14 časova u Beogradu kod Karađorđevog parka kada je sa gradskog autobusa na liniji 78 otpao točak i odleteo na trotoar.

Točak se kotrljao niz ulicu 20 do 30 metara, da bi na kraju udario u dve žene.

Dea se nakon ovoga oglasila i istakla da moramo da vodimo više računa o ljudskim životima.

- Žao mi je što je gospođa preminula, to je još jedna u nizu saobraćajnih nezgoda koje imamo na ulicama i zato treba da se bavimo preventivom i da mnogo više vodimo računa o ljudskim životima, a ne samo o vozilima - rekla je Dea.

Nesreća koja se dogodila je povezana sa gradskom linijom broj 78, nažalost istim onim koji je voditeljki u jezivoj nesreći otkinuo ruku.

autobus 78

mduls.gov.rs

 

- Koja koincidencija, strašno... Iskreno, malo me je to vratilo, samo zbog broja. Između moje i ove saobraćajne nezgode bilo je još dosta, nažalost, saobraćajnih nezgoda sa autobusom, ali me je ova malo vratila u istoriju. Samo mi je žao što gospođa i ja ne možemo više da podelimo svoje iskustvo, jer, nažalost, ona nije živa - tužno je rekla voditeljka i dodala:

- Moraju mnogo više da se kontrolišu vozila, preventivno. Mi svakodnevno radimo na preventivi kroz razne tribine i akcije i da bi trebalo da to mnogo bolje prate i kontrolisanjem vozila. Jedan život je previše, a izgubili smo 502 prethodne godine u saobraćajnim nezgodama.

Podsetimo, Dea je pre pet godina doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću kada se sudarila sa autobusom i zadobila teške povrede nakon čega je usledila dugotrajna borba.

Autobus broj 78 je tada proklizao na nizbrdici i prilikom udara u voditeljku iščupao joj je levu ruku iz ramena, ali su lekari nakon brojnih operacija uspeli da je prišiju.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading