"NOĆAS MI JE POLICIJA POKUCALA NA VRATA I REKLA DA SAM IZGUBIO SINA" Otac nastradalog Bojana kod Loznice neutešan
Foto: Promo/Foto: Pixabay

Bojan. K. (21) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Brezjak kod Loznice. On se nalazio se na mestu suvozača i podlegao je povredama, nakon što je auto kojim je upravljao njegov prijatelj N.J (24) sleteo sa puta.

Otac nastradalog Bojana, rekao je za Alo! da ih je zadesila strašna tragedija.

- Video sam ga kada je otišao u grad sa drugarom iz susednog sela. Vraćali su se kući i evo šta se desi. Zadesila me je strašna tragedija. Sinoć me je policija probudila u dva sata i rekla mi da mi je sin poginuo. On je bio divno dete, požrtvovan - rekao je za Alo! otac nastradalog mladića.

Kako su nam ispričali meštani sela iz koga je mladić, njegova porodica je časna i poštena, ali se i suočavala sa problemima, koje su napornim radom oca uspeli da prevaziđu.

- To je tako divna porodica, mislim da su najbolji u selu. Od kada je njegova supruga otišla od njih, on je sam odgajao sinove. Izveo ih na pravi put, odškolovao, sve im obezbedio. On je radio u loklanom restoranu pri kuhinji, a i kući se bravi poljoprivredom - rekla je za Alo! komšinica nastradalog Bojana. 

Podsetimo, stravična nezgoda dogodila se sinoć oko 23 sata na putu iz Loznice ka mestu Zavlaka.

Na mestu ove stravične nezgode bila je hitna pomoć koja je konstatovala smrt nastradalog mladića, a povređenog vozača prevezla u bolnicu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading