Dea Đurđević u providnoj haljini
Foto: Alo/Printscreen

Kako su ispričali očevici ovog događaja, sa autobusa je u toku vožnje otpao levi zadnji točak, kotrljao se dvadesetak metara i udario dve žene koje su bile na trotoaru. Ovo je potvrdio sudski veštak Milivoje Đurković, koji je bio na licu mesta po nalogu Tužilaštva.

Verka J. je od siline udara ostala prikovana uz ogradu Infektivne klinike, odakle su odmah stigli lekari do dolaska Hitne pomoći. Žena je bila bez svesti i pulsa. Vozilom je upravljao pedesetogodišnji vozač iz Sri Lanke, koji je alkotestiran. Prema nezvaničnim navodima iz policije, test je bio negativan.

Dea Đurđević je 7. februara 2019. godine stajala ispred televizije Pink, u kojoj je zaposlena, a onda je naišao autobus na liniji 78 i udario je u levu ruku koja je bila ispružena. 

autobus 78

mduls.gov.rs

 

Autobus je tada u ranim jutarnjim satima proklizao na nizbrdici Ulice Ljutice Bogdana i prilikom udara u voditeljku levu ruku joj je iščupao iz ramena, ali su lekari nakon brojnih operacija uspeli da je prišiju.

Brojne nesreće desile su se upravo na liniji 78 prevoznika "Banbus", a pomenute dve su najteže.

Privatni prevoznik "Banbus" saobraća na nekoliko gradskih linija, 78, 50, 51, 54, 59, 78, 406, minibusu A1, a nalazi se i u konzorcijumu "Avala bus 500" koji drži potez 500, među kojima je i problematična 511. Oni uglavnom voze liniju 512, na koju građani Sremčice takođe iznose brojne probleme.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading