MAJKA IZ PAKLA Žena iz okoline Žitišta ostavila bebu od osam meseci da bi se kockala, dečak pao i preminuo
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Osmomesečni dečak iz sela Torak kod Žitišta preminuo je nakon što je pao i slomio vrat kada ga je majka ostavila samog zajedno sa troje male braće da bi otišla u kockarnicu.

Kako je potvrđeno iz zrenjaninske policije, slučaj je prijavljen 27. novembra, a na licu mesta zatečeno je muško dete starosti između sedam i osam meseci bez znakova života.

- Odmah je obavešteno Više javno tužilaštvo, a po čijem nalogu je telo deteta poslato na obdukciju radi utvrđivanja kako je došlo do smrti. Takođe je obavešten i Centar za socijalni rad - potvrđeno je.

Majka otišla da se kocka

Kako se saznaje od poznanika ove porodice, sve se dogodilo kada je majka ostavila četiri mališana starosti od osam meseci do pet godina same i otišla iz kuće.

- Majka te dece je navučena na kocku, nebrojeno puta su deca ostajala sama da bi ona otišla u kockarnicu. Bilo je pitanje vremena kada će se dogoditi veća tragedija - priča naš izvor upućen u čitav slučaj.

Podsetimo, još jedan stravičan zločin dogodio se pre par dana u Srpskoj Crnji kada je majka polila sina benzinom i zapalila.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading