Izletela iz taksija pa iz torbice isukala nož: Mladi rukometaš za dlaku izbegao sigurnu smrt
Foto: Alo/Aloonline.ba

Kako su objavili iz OJT Bijeljina, Lakićeva je 16. aprila ove godine oko dva časa u Ulici Braće Jugovića u Zvorniku ispred benzinske pumpe "Nešković" uočila N.T. kojem se iz taksija u kojem je bila povišenim tonom obratila govoreći:

"Pomerite se, (psovka) vam majku, izaći ću i pobit ću vas sve", prenose nezavisne.

Dalje se u optužnici navodi da je zatim je izašla iz vozila i krenula prema N. T..

"Potom se vratila do vozila, te iz svoje torbice uzela jedan čelični nož dužine sečiva deset centimetara, te ponovno krenula i prišla do N. T., te iz neposredne blizine, iako je bila svesna i znala da zamahivanjem nožem u vitalne delove tela N.T., može usmrtiti, a što je i htela, zadala mu ubodnu ranu levu stranu vrata u nivou grkljana, usled čega je zadobio telesne povrede u vidu rasekotine leve strane vrata u središnjem delu (predio vratnih arterija i vena) s rasekotinom mišića leve strane vrata, a koje povređivanje je moglo dovesti do presecanja vratne areterije i vene što bi dovelo do naglog iskrvavljenja i smrtnog ishoda za oštećenog, nakon čega je nastavila fizički nasrtati na oštećenog upućujući mu pretnje i psovke", naveli su iz Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Podsjećamo, nakon ovog događaja oglasili su se iz Rukometnog kluba "Drina" iz Zvornika, čiji je Tomić rukometaš.

"Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić koji je tom prilikom zadobio povrede u predelu vrata u vidu ozbiljne posekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u JZU Bolnica Zvornik. Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrože kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportistu, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mestu mogao je biti bilo ko od nas. Najiskrenije se nadamo da se ovako nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što pre vidimo na parketu", rečeno je u saopštenju rukometnog kluba "Drina" Zvornik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading