DETALJI PUCNJAVE U ZEMUNU Napadači prišli Hemiji i njegovom prijatelju, pa upitali "Gde ste?", a zatim su zapucali!
Foto: Alo/Printscreen

Beogradska policija i dalje traga za dvojicom mladića koji su sinoć oko 22 sati u Zemunu upucali Nemanju Bojovića (39) zvanog Hemija i njegovog prijatelja N.K. (24).

Prema informacijama, N.K. je u javnosti postao poznat u oktobru prošle godine kada je 11. avgusta na tribini u toku utakmice Partizan - AEK Larnaka šutnuo pripadnika Žandarmerije, a do sada nije osuđivan, navodi Telegraf.rs

Kako se saznaje, napadači su sinoć Bojovića i N.K. sačekali ispred kuće njegove majke u Zemunu. Nakon pitanja "Gde ste?" napadači su u njih isaplili nekoliko hitaca. Bojović je ranjen u butinu, a N.K. u potkolenicu.

Oni su prevezeni u Urgentni centar gde su nakon ukazane pomoći dali iskaz policiji.

- Tvrdili su da ne znaju ko ih je ranio niti motiv. Rekli su da su napadači imali maske na licu - kaže sagovornik blizak istrazi.

Policija je odmah pokrenula akciju "Vihor". Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Inače, Bojović važi i za naslednika na čelu "zemunskog klana", a navodno je i veoma blizak ozloglašenom i brutalnom škaljarskom klanu. Mediji su pisali da su mladi Zemunci preuzeli sve poslove u tom kraju koje je nekad vodio klan Dušana Spasojevića.

Na Hemiju je 2008. pokušan atentat a iste godine u akciji hapšenja pripadnika "novog zemunskog klana", kojim je navodno rukovodio Bojović u oktobru zaplenjeno je 1,9 kilograma amfetamina i 13,6 grama marihuane.

Njegov otac Goran Bojović Amonijak likvidiran je 1992. godine važio je za žestokog momka iz Zemuna i istaknutog člana srpskog podzemlja.

U njega su '92. iz automobila napadači ispalili kišu metaka dok je bio u svom mercedesu. Mesec dana kasnije, ubijena su dva njegova najbolja druga rafalima ispaljenim iz crnog golfa.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading