DETALJI SAČEKUŠE U ZEMUNU Hemija izrešetan, ranjen i njegov prijatelj!
Foto: Alo/Printscreen

U sačekuši u Zemunu, pored Nemanje Bojovića, sina nekadašnjeg žestokog Zemunca Gorana Bojovića Amonijaka, ranjen je i njegov prijatelj.

Posle napada policija je odmah pokrenula akciju "Vihor", sve sumnjive osobe se i automobili se zaustavljaju i proveravaju.

Nemanja Bojović, zvani Hemija (37), bio je u društvu još jednog muškarca kada je u njihovom pravcu pripucao za sada nepoznati napadač. Zasad nije poznato u kakvom su stanju, ali prve informacije ukazuju na to da su pogođeni u noge.

Bojović važi i za naslednika na čelu "zemunskog klana", a navodno je i veoma blizak ozloglašenom i brutalnom škaljarskom klanu. Mediji su pisali da su mladi Zemunci preuzeli sve poslove u tom kraju koje je nekad vodio klan Dušana Spasojevića.

Na Hemiju je 2008. pokušan atentat a iste godine u akciji hapšenja pripadnika "novog zemunskog klana", kojim je navodno rukovodio Bojović u oktobru zaplenjeno je 1,9 kilograma amfetamina i 13,6 grama marihuane.

Njegov otac Goran Bojović Amonijak likvidiran je 1992. godine važio je za žestokog momka iz Zemuna i istaknutog člana srpskog podzemlja.

U njega su '92. iz automobila napadači ispalili kišu metaka dok je bio u svom mercedesu. Mesec dana kasnije, ubijena su dva njegova najbolja druga rafalima ispaljenim iz crnog golfa.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading