SASLUŠAN RANJENI VOĐA NAVIJAČA Evo šta je rekao Nemanja Bojović Hemija pred tužilaštvom!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Vođa navijača "Zabranjeni" Nemanja Bojović zvani Hemija (39) i njegov prijatelj Nikola Knežević (24) upucani su u noge sinoć u Zemunu ispred kuće Bojovićeve majke, saznaje Telegaraf.rs.

Njima su konstatovane teške telesne povrede, ali ne opasne po život.

Prema našim saznanjima, istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu. Oni su saslušani u bolnici na okolnosti ranjavanja. U jedan glas su potvrdili da ne znaju ko ih je i zbog čega ranio.

- Bojović je rekao da je čuo da ga jedan napadač pita "Gde ste". Zatim je izvadio pištolj i pucao. Tvrdi da mu lice nije video jer je bio maskiran- rekao je naš izvor blizak slučaju.

Kako Telegaraf.rs saznaje, Bojović je rekao da je "sinoć oko 22 sata sa drugom došao kod majke jer su imali dogovor da iznesu nameštaj kako bi prostoriju spremili za slavu Sveti Jovan". On je tvrdio da mu niko do sada nije pretio.

Prema našim informacijama, Knežević je u javnosti postao poznat u oktobru prošle godine kada je 11. avgusta na tribini u toku utakmice Partizan - AEK Larnaka šutnuo pripadnika Žandarmerije. Knežević do sada nije osuđivan.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Btf

18.01.2023 14:14

Kome je on volja Promašaj diler pravi karijeru.