GLEDAM U TELEFON I ČEKAM DA ME POZOVEŠ Misteriozni mladić se iznova oprašta od Ivane koja je nađena mrtva na Zvezdari
Foto: Privatna arhiva/Printscreen

Prvi rezultati obdukcije pokazali su da ona nije zadavljena i da na telu nema tragova nasilja, ali nije saopšteno od čega je i kako preminula.

Njena prerana smrt pogodila je sve koji su je poznavali, a svi oni za nju imaju reči hvale, opisujući je kao dobru, pametnu, čestitu i nasmejanu osobu.

Ipak, jednu osobu je smrt Ivane naročito pogodila, a mladić, koji je poznavao Ivanu i koji je s njom išao na planinarenje, ne prestaje da se oprašta od nje potresnim objavama na društvenim mrežama koje teraju suze na oči.

- Pre 11 meseci smo se upoznali. Tog dana je bilo ludo i nezaboravno, kao što ćeš i ti biti u mom srcu zauvek. Nikada zaboravljena. Danas je treći dan da gledam u telefon, čekam da me pozoveš, čekam tvoje poruke, ali i dalje nema ništa. Toliko mi nedostaješ! Zauvek ćeš ostati u mom srcu. Zbogom, Miko - napisao je ovaj mladić ispod fotografije s Ivanom.

GLEDAM U TELEFON I ČEKAM DA ME POZOVEŠ Misteriozni mladić se iznova oprašta od Ivane koja je nađena mrtva na Zvezdari

Google Street View

 

Misteriozni mladić se i dan nakon tragične vesti o smrti devojke oglasio na Fejsbuku i Instagramu i uz zajedničke fotografije napisao "da ne može da veruje da se njoj to dogodilo".

- Počivaj u miru, moj lepi anđele - napisao je, između ostalog, on.

Podsetimo, telo devojke na krevetu pronašla su njena braća u subotu ujutru. Oni su došli na poziv njenih roditelja jer im se nije javljala na telefon.

- Smrt devojke se i dalje vodi kao sumnjiva. Ono što je najviše zbunilo sve, jesu modrice na njenom vratu, ali i to što je stan bio zaključan, a ključa nema. To upućuje na zaključak da je ona bila s nekim u stanu u kobnog dana. Istraga je u toku i radi se na rasvetljavanju svih činjenica - kaže naš izvor.

Ono što je pobudilo dodatnu sumnju jeste i izjava komšinice, koja je ispričala da je u stanu devojke čula neku čudnu buku, kao da je imala gosta.

Devojka je sahranjena u svom rodnom selu u Vojvodini u prisustvu brojnih rođaka, prijatelja, komšija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading