JETMIR JE ZADAVIO LEPU IVANU GOLIM RUKAMA, GLUMIO UCVELJENOG MOMKA PA POBEGAO IZ SRBIJE Sad se oglasila porodica, poručuju samo jedno
Foto: Printscreen/Instagram

Ivanin otac Slobodan, napisao joj je potresnu poruku uz dve fotografije, među kojima je jedna slika belog goluba, dok je na sledećoj ubijena devojka.

- Vratićeš se ti. Vratićeš se kroz snove i kroz sećanja. Sećanja nikada ne kasne, ona uvek stižu na vreme. I znam da sanjaš, sanjaj i dalje, a ja? Ja ću čekati trenutak kada ćemo se opet sresti. Golubice moja mila - napisao je neutešni čovek na Fejsbuku.

Desetine komentara mogu se videti ispod ove objave, a mnogobrojni pokazuju iskrenu tugu za Ivanom.

Tragična vest o brutalnom ubistvu studentkinje Ivane Krivokapić (26) potresla je javnost. Nakon dve nedelje istrage, otkriveno je da je devojka bila žrtva ubistva, a kao osumnjičeni za ovaj zločin identifikovan je njen partner, Jetmir Gočaj (24). Brutalnost ovog zločina dodatno je uznemirila javnost, a posebno činjenica da je ubica uspeo da pobegne bez većih napora, ostavljajući za sobom trag misterije i straha.

Ivanin ubica je uspeo je izmaći pravdi, uprkos međunarodnoj poternici. Ipak, situacija ostaje kompleksna, a porodica nastavlja svoju borbu za pravdu i istinu u vezi sa smrću njihove voljene Ivane.

JETMIR JE ZADAVIO LEPU IVANU GOLIM RUKAMA, GLUMIO UCVELJENOG MOMKA PA POBEGAO IZ SRBIJE Sad se oglasila porodica, poručuju samo jedno

Facebook/Jetmir Gocaj

 

 

- Ubici naše Ivane samo će Bog suditi - rekao je ranije za "Blic" neutešan Miodrag Krivokapić, stric svirepo ubijene studentkinje.

Braća je pronašla nakon što se danima nije javljala

Ivana se danima nije javljala na telefon, kada su zabrinuta braća odlučila da odu do njenog stana na Zvezdari 24. decembra prošle godine. Morali su da razvale vrata stana i tada su zatekli telo nesrećne devojke.

Devojka je zatečena otkopčanih pantalona i podignute bluze sa vidljivim modricama po vratu. Kasnije se ispostavilo da je imala povrede i na prstima šake, što ukazuje da se borila sa svojim ubicom.

Ipak, u tom trenutku nije bilo zvanično potvrđeno da je reč o ubistvu, već se radilo o sumnjivoj smrti. U stanu nije bilo tragova premetačine, te se naizgled nije moglo odmah posumnjati na težak zločin.

Obdukcija otkrila mračan epilog

Tog 30. decembra prošle godine Više javno tužilaštvo je saopštilo rezultate obdukcije sa toksikologijom, koji su potvrdili da je studentkinja ubijena. Ipak, tada je saopšteno da je osumnjičeni NN lice.

- Sumnja se da je, za sada nepoznato lice Ivanu Krivokapić lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za počiniocem - saopšteno je tada.

Ipak, jedna osoba je u trenucima nakon ubistva Ivane posebno ubirala pažnju javnosti i isticala se.

Jetmir Gočaj je aktivno na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa ubijenom studentkinjom, uz srceparajuće poruke opraštanja. Gočaj je sve vreme glumio da je tužan, kao i da pati, sve dok policija nije rasvetlila slučaj.

Nakon 20 dana ubica je identifikovan

Nakon 20 dana od ubistva, utvrđeno je da za Ivanino ubistvo osumnjičen Jetmir Gočaj (24). To je zvanično i saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu 13. januara.

JETMIR JE ZADAVIO LEPU IVANU GOLIM RUKAMA, GLUMIO UCVELJENOG MOMKA PA POBEGAO IZ SRBIJE Sad se oglasila porodica, poručuju samo jedno

Printscreen

 

 

- U pitanju je državljanin Crne Gore Jetmir G. (24). Nakon što je policija dostavila krivičnu prijavu uz dokazni materijal, Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Jetmira G, zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor - naveli su iz Tužilaštva.

Kako su naveli, sumnja se da je Jetmir, 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se Jetmiru odredi pritvor, kao i da se raspiše poternica.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading