PET DANA NIKO NIŠTA NIJE ZNAO O NJOJ Istraga treba da otkrije ove tri stvari u slučaju smrti Ivane sa Zvezdare!
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija M.J.

Istraga smrti Ivane Krivokapić (26) koja je mrtva nađena na Zvezdari treba da otkrije tri stvari, tačnije, trenutno se radi na tome da se otkrije da li je i ko bio sa njom u stanu kobnog dana, sa kim se poslednji put čula preko telefona i gde je ključ od stana u kojem je nađena mrtva.

Njeno telo nađeno je pre pet dana, a sumnja se da je bila mrtva u stanu, a jedino što je do sada poznato je to da nije nasilna, a tačan uzrok biće po završetku obdukcije, odnosno, za tri nedelje kada bi trebalo da budu gotovi toksikološki nalazi.

Ono što je takođe nepoznato u njenom slučaju smrti je gde je ključ od stana, odnosno, da li i ko ga je odneo sa sobom i eventualno zaključao stan.

Takođe, u toku je veštačenje telefona koje će pokazati sa kim je Ivana komunicirala i ko je bila poslednja osoba.

Poznato kome je naoružan slao poruke: Meštani otkrili zbog čega je pobegao iz Srbije - Alo.rs

Podsetimo, njeno telo bilo je u lošem stanju, ona je mrtva ležala na krevetu više od 4 dana, a osim podliva na vratu, imala je rane na temenu i rukama, nadležni nisu uspeli da nađu ključ, te su skinute sve nadzorne kamere koje će pokazati da li i ko je dolazio kod nje u stan.

Osim rana i podliva, njoj su, podsetimo, bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a telo je počelo da "truli".

Vrata su na silu otvorila njena braća koja su pokušavala da je dobiju 4, 5 dana na telefon, ali bez uspeha.

Nesrećnu devojku pronašao je brat N.U. (37) koji, kako saznajemo nezvanično, živi u Pančevu, pošto mu se nije javljala nekoliko dana na telefon, te se pretpostavlja da je toliko dana i mrtva. Ona je sahranjena juče na groblju u Lovćencu.

Zvicer naručio ubistvo u BiH - Alo.rs

Komšije otkrile detalje iz Ivaninog života

Ivana je iz mesta je Lovćenac u opštini Mali Iđoš.

Kako saznajemo od sagovornika iz tog sela, radi se o devojci koja je bila za primer, ona je studirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, a po rečima našeg sagovornika u oktobru je tražila stan u Beogradu, pa se pretpostavlja da se u tom periodu preselila u ovaj stan na Zvezdari.

Direktan sudar na auto-putu "Miloš Veliki": Teretnjak poprečen na kolovozu - Alo.rs

 

Bila je uzoran đak i student, a išla je u gimnaziju Žarko Zrenjanin u Vrbasu, nakon čega je nastavila studije u Novom Sadu, a nije poznato da li je imala emotivnog partnera. Njeni roditelji navodno su razvedeni, a porodica poseduje dve kuće u selu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading