PITANJA BEZ ODGOVORA GDE JE GOČAJ Nakon što je Ivana ubijena, osumnjičeni je pobega u Crnu Goru, a policija čuti 07:55 Hronika 0
OTAC UBIJENE IVANE KRIVOKAPIĆ OGLASIO SE PORUKOM KOJA SLAMA SRCA: Bila si mi poklon od Boga, a sada sam NA KOLENIMA jer te nema... 10:13 Hronika 0
JETMIR GOČAJ POSLE UBISTVA POZVAO IVANINOG BRATA, PITAO GDE JE SAHRANA! Osumnjičeni glumio ožalošćenog! 22:39 Hronika 0
IVANA JE UBIJENA PRE DVE GODINE NA ZVEZDARI Zadavljena u stanu, a osumnjičeni Albanac je JOŠ U BEKSTVU 09:03 Hronika 0
"ČESTO POMISLIM I POŽELIM DA DODIRNEM NEBO" Bolne reči oca ubijene studentkinje Ivane 09:26 Hronika 0
"LAKU NOĆ, GOLUBICE MILA" Potresne reči oca ubijene Ivane: Zamišljam da čujem ti glas...(FOTO) 12:04 Hronika 0
JETMIR JE ZADAVIO LEPU IVANU GOLIM RUKAMA, GLUMIO UCVELJENOG MOMKA PA POBEGAO IZ SRBIJE Sad se oglasila porodica, poručuju samo jedno 07:19 Hronika 0
"DA TE BAR MOGU ZAGRLITI"! Objava oca slama srca, Ivana bi danas napunila 28 godina, da je Jetmir nije ubio 18:57 Hronika 0
REČI OCA UBIJENE IVANE KIDAJU DUŠU "Stigla je i zima, ali ti još ne dolaziš. Evo sutra će godina, prolaze dani, prolazi život, ali bol i nedostajanje ne." 11:25 Hronika 0
MISTERIJA SMRTI LEPE IVANE SA ZVEZDARE TRAJE 10 MESECI Jedino Jetmir može da kaže zašto ju je ubio 21:08 Hronika 0
"10 MESECI TE ČEKAM GOLUBICE MILA..." Potresne reči oca ubijene Ivane kidaju dušu, a evo šta se dešava sa osumnjičenim 19:19 Hronika 0
Suzana Trajković ŠEST MESECI BEZ NAJLEPŠIH OČIJU, JEDNOM ĆEMO PONOVO BITI ZAJEDNO Pretužan status oca ubijene Ivane 10:15 Hronika 0
M. Jovanović UBICE JOŠ NEMA, A NAMA JE SVE TEŽE Potresna objava oca ubijene Ivane: Pet meseci bez osmeha gledam u nebo 11:46 Hronika 0
M. Jovanović Pet meseci od svirepog ubistva Ivane na Zvezdari, ni traga od Jetmira za kojim je raspisana poternica 09:30 Hronika 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
TEŽAK UDES KOD PREDSEDNIŠTVA Auto prevrnut na krov, srča svuda po putu, policija i Hitna pomoć na licu mesta! 09:05 Hronika 0
3 ZNAKA PROĆI ĆE KROZ PAKAO, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Zatvara se karmički krug, evo koga će šta strefiti 08:28