ivana krivokapić
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže/printscreen

Tragična vest o brutalnom ubistvu studentkinje Ivane Krivokapić potresla je javnost. Nakon dve nedelje istrage, otkriveno je da je devojka bila žrtva ubistva, a kao osumnjičeni za ovaj zločin identifikovan je , Jetmir Gočaj.  Brutalnost ovog zločina dodatno je uznemirila javnost, a posebno činjenica da je ubica uspeo da pobegne bez većih napora, ostavljajući za sobom trag misterije i straha.

Ivanin ubica je, za sada, uspeo izmaći pravdi, uprkos međunarodnoj poternici. Porodica nastavlja svoju borbu za pravdu i istinu u vezi sa smrću njihove voljene Ivane.

Facebook/Jetmir Gocaj

 

Ivanin otac na društvenim mrežama objavljuje povremeno bol koju oseča.

- Kada osetim da klonem, kada me sve tuge nađu u jednom danu, tad zatvorim oči i odem u svoj svet. U kojem ću te naći, iz kojeg ne ideš. Često pomislim i poželim da dodirnem nebo, da ti se barem na kratko približim. Golubice moja mila - napisao je pre par dana na društvenim mrežama Slobodan Krivokapić, otac ubijene devojke.

 Podsetimo Ivana se danima nije javljala na telefon, kada su zabrinuta braća odlučila da odu do njenog stana na Zvezdari 24. decembra 2022. godine. Morali su da razvale vrata stana i tada su zatekli telo nesrećne devojke.

Devojka je zatečena otkopčanih pantalona i podignute bluze sa vidljivim modricama po vratu. Kasnije se ispostavilo da je imala povrede i na prstima šake, što ukazuje da se borila sa svojim ubicom. Tog 30. decembra prošle godine Više javno tužilaštvo je saopštilo rezultate obdukcije sa toksikologijom, koji su potvrdili da je studentkinja ubijena. Ipak, tada je saopšteno da je osumnjičeni NN lice.

- Sumnja se da je, za sada nepoznato lice Ivanu Krivokapić lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za počiniocem - saopšteno je tada.

Ipak, jedna osoba je u trenucima nakon ubistva Ivane posebno ubirala pažnju javnosti i isticala se.

Jetmir Gočaj je aktivno na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa ubijenom studentkinjom, uz srceparajuće poruke opraštanja. Gočaj je sve vreme glumio da je tužan, kao i da pati, sve dok policija nije rasvetlila slučaj. Osumnjičeni Gočaj se još uvek nalazi u bekstvu.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading